Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Počela je 6. generacija Styria:SCOOL Akademije!

Styria:SCOOL
PR
Autor
PR članak
04.11.2016.
u 13:57

Za 20 najboljih studenata iz 10 gradova danas počinje Styria:SCOOL Akademija, program stjecanja praktičnih znanja iz područja medijske industrije

Cilj Styria:SCOOL Akademije je studentima omogućiti lakšu i bržu integraciju u poslovni svijet kroz prenošenje stručnih znanja, pružanje konkretnih prilika za rad ili osvajanje novčane stipendije. Akademija je namijenjena svim studentima bez obzira na studij i usmjerenje.

Selekcijskim postupkom izabrano je 20 studenata sa 13 fakulteta koji će u sljedećih 6 tjedana steći raznovrsna znanja koja će im prenijeti Styrijini stručnjaci. Također, imat će priliku nadopuniti ih  praktičnim radom unutar Styrijinih tvrtki gdje će iz prve ruke iskusiti dinamičan medijski svijet.

Kroz predavanja veliki naglasak stavlja se na važnost međusobne suradnje, sagledavanje šire slike i rada u multidisciplinarnom timu koji su neophodni za uspjeh poslovne ideje ili projekta.

Vrhunac Styria:SCOOL Akademije bit će prezentacija projektnih rješenja kojima će studenti pokazati stečena stručna znanja i vještine.

Najbolji od najboljih dobit će stipendiju ili priliku za rad unutar odjela Styrijinih tvrtki i to onih kojima će studenti svojim sposobnostima i vještinama najviše doprinijeti.

Styria:SCOOL Akademija danas je otvorena pozdravnim govorima članica Odjela upravljanja ljudskim potencijalima u kojima su prezentirane organizacijske vrijednosti kao i vrijedosti same Styria:SCOOL Akademije. Otvorenju su prisustvovali i Styria:SCOOL Alumni članovi koji su novim polaznicima prenijeli iskustva stečena tijekom pohađanja Akademije, rada unutar organizacije, kao i organiziranja aktivnosti za Alumni zajednicu.

U nastavku ih očekuje zanimljiva iskustvena radionica u kojoj će dobiti detaljniji uvid u vlastite socijalne kompetencije s naglaskom na rad u interdisciplinarnim timovima.

Tijekom sutrašnjeg dana, Ivan Buča, izvršni urednik portala 24sata održat će predavanje i radionicu na temu utjecaja digitalizacije na formiranje novih trendova u suvremenim medijima.   

U tjednima koji dolaze izvještavat ćemo o detaljima sa Styria:SCOOL Akademije i dojmovima polaznika kojima želimo puno uspjeha i dobre zabave!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?