Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb pomaže

Počastite se veganskim palačinkama i pomozite životinjama udruge Farmica

Foto: Privatni album
1/3
04.07.2019.
u 19:55

Uz slatke i slane palačinke Vegan Thugz pripremaju i druga slatko-slana iznenađenja, a akcija se održava u subotu 6. srpnja od 9.30 do 12.30 sati

Slasne palačinke i kava dobar su početak dana. Uz saznanje da tako pomažete i životnjama, zadovoljstvo će biti i još veće.

Najluđe veganske palačinke, punjene pekmezom ili čokoladnim namazom, i ukrašene s puno šlaga za vas će pripremati u prostorijama udruge Vestigium, Rudeška 142. Akciju organiziraju Vegan Thugz, a uz slatke pripremaju i palačinke sa šunkom i sirom, veganskim. Tu su i druga slatko-slana iznenađenja za one koji ne vole palačinke.

Sredstvima prikupljenim na ovoj akciji vegani će pomoći našičkoj udruzi Farmica, koja se na svojem imanju brine o 70 napuštenih pasa i 20 mačaka. Uz njih, na farmi su svoj dom pronašli i magarac Miško, dvije vijetnamske svinje Sammy i Timmy, zečevi (Maša, Marin, Matko, Pahulja, Ricky, Miny) 10 koka spašenih iz uzgojnih kaveza, pet pataka, koze Asi, Eli, Janko, Mrvica, Žuži i Đuka.

Palačinkama i drugim slasnim zalogajima možete se počastiti u subotu 6. srpnja od 9.30 do 12.30 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije