Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima spisak za odstrel

Panika zbog odbjeglog Srbina u Njemačkoj ne jenjava

Daniel Vojnović
Foto: Polizei Bielefeld
1/2
13.04.2019.
u 17:46

Sud u Austriji ga je 2015. godine zbog teških tjelesnih povreda i nošenja poluautomatskog kratkog oružja osudio na 3 godine i 8 mjeseci zatvora

Mjesec dana je prošlo otkad je opasni zatvorenik Daniel Vojnović pobjegao iz njemačkog zatvora, no još mu nema traga, prenosi Blic njemačke medije.

Iz policije su poručili da je potraga u tijeku.

Ne postoje informacije o tome gdje bi bjegunac, koji je pobjegao 20. ožujka, mogao biti. Rođen je u Austriji te posjeduje austrijsko državljanstvo, a porijeklom je iz Srbije.

On je pobjegao tijekom posjete svojih roditelja kada je uspio pobjeći dvojici zaštitara. Ušao je u kupaonicu, zaključao se i pobjegao kroz prozor da bi potom sjeo u automobil roditelja i odvezao se u nepoznatom smjeru.

Sud u Njemačkoj osudio ga je 2015. godine za "tešku tjelesnu povredu i za nošenje poluautomatskog kratkog oružja" na tri godine i osam mjeseci zatvora.

Sud ga je smatrao opasnim i 2017. pa su mu odredili preventivni pritvor. Navodno ima i popis za odstrel, no policija je opovrgnula postojanje takvog "popisa".

Dijagnosticiran mu je disocijalni poremećaj ličnosti, a povezivalo ga se i s paranojom i shizofrenijom mada to nije potvrđeno.

VIDEO: Ubijen odvjetnik Arkanova ubojice

Komentara 4

IV
IvicaKerempuh
18:29 13.04.2019.

Kaj sad, opet vas moram kuditi. pa i pod cijenu, da mi opet dadete žuti karton, jer to samo i znate, bez obzira da li je netko u pravu ili nije. Vaši se članci izgleda objavljuju bez ikakve provjere. Tko god da je to pisao, u jednom djelu ga je Austrijski sud osudio na 3 godine i osam mjeseci a u drugom je to bio Njemački sud. E, pa nije isto gospon novinar. Oni samo pripovedaju obadvoje Njemački...

DU
Deleted user
22:15 14.04.2019.

Simpatičan neki Srbin.... s tom bradurinom liči na nekog Turčina... koji su vladali Srbijom 400 godina 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije