Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjednik Ivan Škara

HDZ izgubio Škabrnju, načelnik s dvije optužnice Uskoka izgubio u prvom krugu

Knin: Građani biraju šibensko-kninskog do župana iz redova srpske nacionalne manjine
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
17.05.2021.
u 07:27

Novi načelnik Jasenica je Stipe Vulić.

Dvije općinske HDZ-ove utvrde nakon prvog kruga lokalnih izbora imaju dva nova načelnika, oba nezavisna. Tako je u Škabrnji u prvom krugu pobijedio nezavisni Ivan Škara, Nediljka Bubnjara, dosadašnjeg načelnika sa dvije optužnice Uskoka.

Veliko iznenađenje, što je u izjavi nakon prvog kruga priznao predsjednik županijskog HDZ-a Božidar Kalmeta, je i poraz dosad vječnog načelnika i bivšeg saborskog zastupnika Martina Baričevića. Novi načelnik Jasenica je Stipe Vulić.

VIDEO: Ankica Mamić o rezultatima izbora

 

Komentara 5

HI
hiohio
08:49 17.05.2021.

To ti je tak kad kradeš adzovac, narod te neće ZNA SE da si lopina

SA
sanikol
08:54 17.05.2021.

Koliki naslov za gubitak sela sa 1400 stanovnika. Samo se vi u Škabrnji veselite. Za vas kao i za opoziciju uvijek bi bolje prošli da ste uz vladajuće bez obzira kako se oni zovu.

BT
buzz.tokupa
09:19 17.05.2021.

...sadasnji HDZ je MRSA bakterija, ne hrvata, nego cijelog drustva ukljucujuci i etno nacionalne manjine kojima podilazi, cini ih lazno velikima, a u stvari cini im medvjedu uslugu !!! Sto god MRSA bude vise grizla, prije ce nam se otvoriti oci, ma sto, pa tek je 30 gof. proslo,samo !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije