Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI PUCNJAVE U DUBRAVI

Pljusnuo ženu u kafiću, jednog sina napao nožem, a u drugog pucao

Pucnjava u Dubravi
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/3
11.07.2019.
u 14:27

Dok mu se sin previjao u krvi, Nikola Palić se okrenuo prema dvorištu svoje obiteljske kuće gdje je na stepeništu stajala njegova snaha, uperio u nju pištolj i zaprijetio joj.

Nikola Palić (55), koji je u subotu pucao u svog sina Vicu (21) osumnjičen je za pokušaj ubojstva i prijetnju, a Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu protiv njega je otvorilo istragu. Sumnjiči ga se da je 6. srpnja u 19.40 došao do kafića Infinity u Južnoj ulici u zagrebačkoj Dubravi. U kafiću su bile njegova izvanbračna supruga i kćer.

- Zašto se ti meni ne javljaš na telefon? - povikao je na izvanbračnu suprugu Palić, nakon čega ju je pljusnuo.

Na to je reagirala njegova kćer, koja je ustala od stola, te je počela vikati na oca i odgurivati ga. Uspjela ga je izgurati iz kafića, a tada mu je prišao i konobar.

- Ne smiješ udarati žene. Molim te napusti kafić - kazao mu konobar.

Palić ga je poslušao, no prije no što je otišao ponovo je zaprijetio izvanbračnoj supruzi, što je nju prestrašilo. Palić je iz kafića otišao kući, a kod kuće su u tom trenutku bila dvojica njegovih sinova te snaha.

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

U jednom trenutku prvo je verbalno napao jednog od sinova, a zatim je izvadio preklopni nož s kojim je krenuo prema njemu kako bi ga ubo. No njegov se sin uspio obraniti i to tako što je podigao stolicu te ju je postavio između sebe i oca. Uspio ga je odgurati, a u daljnjem napadu pokušao ga je spriječiti drugi sin.

Sva su trojica izašla na dvorište, gdje je Palić nastavio nasrtati nožem na jednog od sinova. Pri tome je pao na tlo te je ispod majice izvadio pištolj koji je imao za pojasom. Njegovi sinovi su pobjegli, a on je za njima izašao na ulicu te je zapucao prema Vici Paliću. Ispalio je dva hica te ga je pogodio u bedrenu kost i teško ozlijedio.

Dok mu se sin previjao u krvi, Nikola Palić se okrenuo prema dvorištu svoje obiteljske kuće gdje je na stepeništu stajala njegova snaha, uperio u nju pištolj i zaprijetio joj. Strahujući za svoj život, ona je otrčala u kuću, zaključala se i nazvala policiju. Policajci su ga pak spriječili u nakani da ubije Vicu Paliću.

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Njegov sin Vice, prije ovog događaja na stranice crnih kronika dospio je kada je nakon presude Davidu Komšiću, zbog ubojstva Kristine Krupljan, pred sudom nasrnuo na obitelj ubijene djevojke.

Komentara 6

NI
NikoCro
14:42 11.07.2019.

Cini mi se da cijelu obitelj treba zatrat u do korijena

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:29 11.07.2019.

Kakav otac takav i sin.

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
16:15 11.07.2019.

A nije znao da je Istanbulska usvojena?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije