Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTUĐIO NEPOZNAT IZNOS

Pljačka u Zagrebu: S pištoljem upao u poštu i ukrao novac

Zagreb: Opljačkana poslovnica Hrvatske pošte na Trešnjevci
Goran Stanzl/PIXSELL
10.02.2021.
u 11:44

Nepoznati je muškarac upao u poslovnicu Hrvatske pošte oko 9,55 sati

Nešto prije 10 sati nepoznati razbojnik opljačkao je poštu na zagrebačkoj Novoj cesti, izvijestila je policija, ne otkrivajući iznos ukradenog novca.

Prema prvim informacijama nepoznati je muškarac upao u poslovnicu Hrvatske pošte oko 9,55 sati. Vatrenim oružjem zaprijetio je zaposlenicima i otuđio novac, kažu u policiji koja na mjestu zločina provodi očevid.

Nakon očevida policija bi trebala objaviti više detalja o ovom zločinu. Za sada ne otkrivaju detalje, kao ni koliko je novca opljačkano.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
11:55 10.02.2021.

čekaj malo , pa kaj u ovoj nisu već bili prošli mjesec???

DU
Duslikr
12:13 10.02.2021.

Dali je razbojnik bio zamaskiran? Mislim zbog korone pitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije