Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Peščenici

Pljačka u Zagrebu: Dvojac uz prijetnju vatrenim oružjem ukrao novac iz pošte

Zagreb: Pošta u Središću opljačkana po peti put
Igor Kralj/PIXSELL
22.07.2022.
u 10:56

Kriminalističko istraživanje je u tijeku

Dvojica nepoznatih razbojnika, uz prijetnju vatrenim oružjem, opljačkala su u petak ujutro poslovnicu pošte na Trgu Stjepana Konzula na Peščenici, izvijestila je zagrebačka policija.

Razbojnici su u poštu upali oko 8.20 sati te su vatrenim oružjem zaprijetili zaposlenicima, opljačkali ih i pobjegli s novcem.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, kažu u policiji koja nije objavila detalje ovog zločina, kao ni iznos ukradenog novca.

Komentara 2

Avatar Hazl113
Hazl113
11:13 22.07.2022.

Znam tu poštu, pljačka ju se često i zato mi nije jasno da se još uvijek nije napravila neka mehanička zaštita u vidu dvostrukih vrata. Prostora za to ima.

PO
poluvodič
11:17 22.07.2022.

Ah ta divna Pešča

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije