Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Pleternici

Dječak (16) stradao od udara struje, liječnici se bore za njegov život

Tragedija u Pleternici: Od strujnog udara stradao 16-godišnjak
Foto: Požega.eu
1/3
17.08.2017.
u 14:26

Zbog tragične situacije navodno je pozlilo i dječakovom tetku, koji je također završio u bolnici

Šesnaestogodišnji dječak iz Pleternice bori se za život u Općoj županijskoj bolnici u Požegi. Kako doznajemo, njega je danas oko 12 sati u Ulici kralja Zvonimira u Pleternici udarila struja.

Dok je rastavljao hidrofor, dječak se uhvatio za žice od struje. Nije znao da je uređaj pod naponom i tako je došao u kontakt s električnom energijom. Još uvijek se ne zna koliko ga je dugo tresla struja. Navodno je dulje vrijeme bio pod udarom, ali nije jasno zašto nitko nije prekinuo dovod struje.

Na mjesto događaja odmah su izašli liječnici, vatrogasci i policija. U teškom stanju šesnaestogodišnjak je prevezen u požešku bolnicu, gdje ga liječnici i medicinsko osoblje nastoje reanimirati. Iz bolnice su nam potvrdili kako je dječak u jako teškom stanju, smješten je u jedinici intenzivne njege i ishod borbe za njegov život vrlo je neizvjestan. Zbog tragične situacije navodno je pozlilo i dječakovom tetku, koji je također završio u bolnici.

Prema neslužbenim informacijama, dječak je došao na poziv starije suvlasnice kuće koja živi u drugom selu kako bi od nje kupio hidrofor. Rastavljajući uređaj, doživio je jak i dugotrajan strujni udar koji je, doznajemo, trajao više minuta. Policija će očevidom utvrditi sve okolnosti tragičnog događaja.

Komentara 3

ST
streetboy
16:31 17.08.2017.

Nema gore kombinacije , struja+voda+neznanje. Igre sa sa ovim stvarima obično završe tragično , kao onaj nedavno koji je spajao el. bojler pa ubio sebe i oca.

Avatar Papatest
Papatest
18:09 17.08.2017.

Eto zbog Srbina strada naša inteligentna mladež,da nije Tesla izmislio struju ne bi Hrvat nadrljao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije