Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jutra na sonusu

Plesač hvatao ritam, ali gubio ravnotežu: Reakcija prijatelja je urnebesna

Foto: Snimio čitatelj
24.08.2019.
u 17:35

Nažalost, ples se prekinuo prije nego li je počeo jer je mladić izgubio ravnotežu i pao na društvo koje je sjedilo iza njega.

I ove je godine na popularnom Sonus festivalu na Zrću poprilično veselo. Nekima možda i preveselo

Zora je svanula, a dvojici prijatelja još uvijek nije dosta plesanja. Pomalo dezorijentiranog momka jako se dojmila traka koju je DJ upravo pustio pa se odvažno dignuo s klupe i krenuo hvatati ritam. Nažalost, ples se prekinuo prije nego li je počeo jer je mladić izgubio ravnotežu i pao na društvo koje je sjedilo iza njega.

Nešto pribraniji prijatelj samo se uhvatio za glavu kad je vidio kakva je sudbina zadesila njegovog kolegu koji mu se ubrzo pridružio u 'sjedećem plesu'.

Možda je ipak došlo vrijeme za počinak.

Ključne riječi

Komentara 6

BO
Bojnik
18:16 24.08.2019.

Majke mi ponekad se pitam dal ste vi koji pisete ovakve clanke normalni. Decko se ubio od droge, ili alkohola,a vama je to urnebesno. Umjesto da ste mu zvali hitnu ili policiju vama je urnebesno. Bas me zanima da jee to vas sin jel bi vam i onda bilo urnebesno.

RO
RogaBabaroga
20:29 24.08.2019.

katastrofa! kud ide ovaj svijet! zalosno!!!

Avatar Asterix
Asterix
20:41 24.08.2019.

Što je ovo, skup zombija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije