Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odvelo ga osiguranje

Plenkovića na Korčuli dočekao muškarac s natpisom 'ćaća'

Prosvjednik na Korčuli pred Plenkovića donio natpis "Ćaća"
Foto: Dnevnik.hr
1/6
29.07.2019.
u 11:30

Premijerovo osiguranje je došlo do muškarca i zamolilo ga da ode, a on je to odbio. Na kraju su ga odvela dvojica muškaraca, moguće policajaca u civilu.

Premjera Andreja Plenkovića koji je danas policijskim gliserom stigao na Korčulu dočekao je muškarac s natpisom 'ćaća'. 

Živio, ćaća. Dobro nam doša - govorio je muškarac Plenkoviću, piše Dnevnik.hr

Premijerovo osiguranje je došlo do muškarca i zamolilo ga da ode, a on je to odbio.

- Ja samo pozdravljam ćaću, zašto ne mogu vikat? Makni se od mene! Ja nikome ne smetam, samo pozdravljam svog ćaću - tjerao je muškarac tjelohranitelje. Kada se odbio pomaknuti, dvojica muškaraca su ga odvukla što dalje od premijera.

- Pa da ja ćaću ne mogu pozdravit, hej! - negodovao je i dalje nepoznati muškarac s natpisom u ruci.

Ključne riječi

Komentara 54

IV
Ivano0505
11:28 29.07.2019.

demokracija i sloboda govora na djelu...

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
11:28 29.07.2019.

Iz cega proizlazi pravo da covjek ne smije reci politicaru sto ga ide? Da li iz Ustava ili mozda nakaradnog zakona ili su crveni baruni jednostavno posebnim pravom zasticeni?

Avatar Syssko
Syssko
11:36 29.07.2019.

DEMOKRACIJA//demokracija i sloboda govora općenito u svijetu je LAŽ,privid slobode su dali da umire mase i masama dopuštaju pričat gluposti do mile volje ali kada se skrene pažnja na dublje, istinite teme koje razotkrivaju sustav ona se pozovu na "govoro mržnje/fake news/ksenofobiju/rasizam itd itd. Prave slobode nije nikad bilo, ovo što oni prodaju pod slobodu je zapravo uokvireno sa mali milijun zakona koji te klepaju po ušima na svakom koraku, kao da pošalješ ljude u zatvor ali im ostaviš ćelije otključane, dakle dali je zatvorenik u zatvoru slobodan ako je ćelija otključana? Ne, ima privid slobode ali zna di su mu granice i tako ovo, ljudi su se počeli kao i novinari AUTO-cenzururat kako ih nitko nebi sotonizirao, prozivao i na taj način su ljudima kondicionirali umove da ne prelaze granicu ko što imaš metode dresure pasa sa električnom ogrlicom, čim pređe prah poslušnosti ili te ne slijedi u naredbama daš m blagi elektro šok, samo te ovdje valjaju po blatu umjest toga i počneš"smrdit" pa nitko ne želi imat posla s tobom, izoliran si. Perfidno ali neprimjetno djeluje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije