Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik Vlade
Povratak na članak

Plenković uputio izraze sućuti u povodu smrti Denisa Kuljiša

"Denisa Kuljiša pamtit ćemo po brojnim novinama i portalima koje je pokrenuo te po bogatu iskustvu uredničkoga i publicističkoga posla, među ostalim i kao prvoga glavnog urednika tjednika Globusa..."

Komentari 9

AG
Agricola
15:13 18.08.2019.

Kuljiš je na svom facebooku objavio da su težnje o izlasku Muslimana na more i projekt zelene transverzale izmišljotina i da poziva sve na raspravu argumentima. Ja sam došao na raspravu i dokumentima io argumentima sam pokazao da on nijezao da on nije u pravu. Osim toga, pokazao sam onaj video koji postoji na you tube o mitu o Karađorđevu gdje je on sazdao cijelu konstrukciju na tezi da se veliki prosvjed u Beogradu koji se dogodio 9. ožujka 1991. dogodio mjesec dana kasnije. Dakle, tip je mrtav-hladan pomaknuo događaj za mjesec dana kako bi mogao iskonstruirati nešto što normalan um ne može. Onda mu je trebalo dva dana da mi odgovori na argumente, i nešto je promrmljao u jednoj rečenici, i kad sam ga pitao zar mu je trebalo dva dana da smisli takvu vehementnost, tip me jednostavno blokirao. Eto, to mu je slika i prilika, lik koji je mogao oduševljavati samo površne i neobrazovane umove svojim lažima, poluistinama i kompletnim izmišljotinama.

VL
MS
mala_sova
17:40 18.08.2019.

Je li to onaj Kuljiš kojeg je Aca Stanković nazvao govnojedom?

VL
IV
IvoDivo
15:50 18.08.2019.

Plenkoviću ne treba žaliti veliko ništa

VL
FE
fefellerunt
19:47 18.08.2019.

žali , žali plenković za svojim istomišljenikom, ali takav je većinski kadar HDZ-a Čuvaj se HDZ-ovog domoljublja i SDP-ovog poštenja

VL
OK
okvals54
16:39 18.08.2019.

Netko se u komentaru o smrti Kuljisa cudio,kako se jos Drzavni vrh nije oglasio,evo Anemicni odmah reagira..Kuljisu trebaju priznati njegovi kriticari da bez milosti gazi Bubuljicavog Milanovica.To mu je plus velik kao Himalaji.

VL
DU
Deleted user
16:44 18.08.2019.

Tja, kaj se more. Njegova banskodvorska ekscelencija Andrjuša P. može upućivati izraze sućuti do mile volje, ali pokojnom Denisu Kuljišu slobodna i samostalna Hrvatska bila tolik teret na tijelu i duši da se od njega jedva kretao i disao. Sada kad se oslobodio toga mrskog tereta, valjda će napokon koračati lagan kao perce i prodisati punim plućima. Ako mu bude do hodanja i disanja ondje kamo je otišao jutros. "Čaroban stil" i "luda duhovitost", koji su navodno resili njegovo pisanje, zacijelo mu neće biti ni od kakve koristi. Amen.

VL
Avatar Observer
Observer
15:20 18.08.2019.

A HND se jos ne izjasnjava ? Zar nije bio njihov ?

VL
Avatar mdoresic
mdoresic
19:53 18.08.2019.

Blenki je ista takva BORANIJA

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
15:46 18.08.2019.

Bože naš Hrvatski što si nam ti poslao za svojeg izaslanika? Mesija Andrej BBh nije spasitelj tvojeg najvjernijeg stada, već njegov remetitelj, koji ovo nastoji odvojiti od Tebe, SKC i Crkve u Hrvata, atko što glorificira hrvatske izrode, koji su blatili naše braanitelje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.