Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plenković upitao Bernardića:

'Zar je vas Maja Sever pripremala za ovu emisiju? Mislio sam da je HDZ-ov logo'

Sučeljavanje
Foto: Screenshot/RTL
1/3
29.06.2020.
u 21:30

Ja ću je pohvaliti ona je očito napravila research posao za SDP, rekao je Plenković.

Šef SDP-a Davor Bernardić na sučeljavanju na RTL-u koristio je više papira koje je pripremio za debatu. U jednom trenutku, prilikom rasprave o Ini i rafineriji Sisak, Bernardić je pokazivao grafove što je komentirao aktualni premijer i šef HDZ-a Andrej Plenković.

- Zar je vas Maja sever pripremala za ovu emisiju? Ja ću je pohvaliti ona je očito napravila research posao za SDP. Vidim da je neki plavi logo, pomislio sam da nije HDZ-ov, kad ovo vaša konkurentska televizija - rekao je Plenković.

Pitanje grafova pojavilo se i kasnije u raspravi.

Bernardić: Jel' vas smetaju ovi grafovi? 

Plenković: Ne, fasciniran sam. Izgubili ste papir? 

Bernardić: A, jesam.  Bernardić je kasnije našao graf koji je tražio. 

Plenković: Jel' to isti izvor? Konkurentska televizija?.

Pogledajte i video: Parlamentarni izbori: Tko je ključan za slaganje većine? Pogledajte što kažu naši analitičari

Komentara 21

ME
medvedgrad
21:54 29.06.2020.

Evo Bernardic je za SDA građansku BiH. Koji lik😂

RE
RedTree
22:22 29.06.2020.

Lik najavljuje Jokićevu reformu, koja je htjela izbaciti kompletnu lektiru i hrvatsku lektiru. Od Marulića, Šenoe do A. B. Šimića i imala desetke tisuća primjedbi od struke. Još lik kaže da mu je Tito, jedan od 10. najvećih zločinaca u 20. st ispred hrvatskog predsjednika. Ako je ovo Sever iza ovog, trebala bi podnijeti ostavku s mjesta nepristrane novinarke i formalno stati uz Sdp.

RE
RedTree
22:28 29.06.2020.

Puhovski, Sever, gong, čak i dva suca s Sdp-ove kvote koja se ne bi trebala miješati u dnevnu politiku guraju u svih šesnaest Sdp.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije