Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
program stranke
Povratak na članak

Plenković uoči lokalnih izbora uputio pismo građanima: Naš je cilj moderna i ambiciozna država

Jedna od naših trajnih zadaća je osnaživati institucije države, jačati neovisnost pravosuđa i na svim razinama provoditi aktivnu borbu protiv korupcije što je preduvjet razvoja pravednijeg društva, naveo je predsjednik HDZ-a

Komentari 7

MA
Mary5
19:14 21.04.2021.

E kako ne bi covjek crko od smijeha, na ovu izjavu 😂

VL
DH
dalibor.hren
19:07 21.04.2021.

Taj ti je cilj već dugo, a rezultata nema!? Očito je metak nos, a meta Kopački R..!

VL
MA
marijaqwer
20:03 21.04.2021.

Puno zuji malo meda daje. Realnost je potpuno suprotna od izrečenog.

VL
DU
Deleted user
19:27 21.04.2021.

Pismo Plenklovicu: Vama i vasoj stranki HDZ nikako jos nije doslo do mozdanih vijuga zasto je Milanovic izabran za predsjednika . Jednostavno zato sto nije korumpiran i sto svi Hrvati u Hrvatskoj zele da rijesi najvecu korupciju - a toa to je korupcija Sudstva. Vama to nikako ne odgovara iz svima nama dobro poznatih razloga. Hrvatsko - srpska koalicija odvela je Hrvatsku u prvu Jugu. Bosanski ustase gurnuli su Hrvatsku u drugu Jugu. Sada vi , kao bosansko - srpska - tek nesto hrvatska koalicija vladate u Saboru. Nakon toliko ubijenih ljudi , unistenih obitelji, nama ce govoriti sto je pravo ili krivo jedna osoba koja redovito odlazi po uputstva u Beograd. Kako vas nije sram ? Svima nama u Hrvatskoj je dobro poznato da je HDZ potpuno okupirala Bosna. Isto se desilo i sa Kaptolom - nemamo vise Hrvatsku biskupsku konferenciju vec samo bosanska. Koga ste sada stavili za ministra? Imenjaka najveceg zlocinca protiv hrvaskog naroda. Srbe vucete za rukav da bi vladali. Sram vas bilo!

VL
ZB
Zlatan.balkanac
20:20 21.04.2021.

Laže Laže Al eto kupio je penzijonere i veterane Jadna smo mi država di na penzijoneri biraju vlast Naravno ne mogu se oni odreč komunizma

VL
SV
sven222
20:11 23.04.2021.

I kakve to veze ima za tom tvojim strankom?? Sa HDZ-om ne ide moderno,osim ambicioznosti da nas još više pokradete... Stvarno mi nije jasno (osim onih koje su uhljebili) tko još puši ove priče i to trolanje..

VL
Avatar Behemot
Behemot
19:31 21.04.2021.

Želi zemlju koja će biti poput njega, moderna i ambiciozna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.