Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA

Plenković u Sarajevu: Što točno Hrvatska želi promijeniti u izvještaju o BiH pred Vijećem EU

13.12.2021.
u 08:37

Dodikov naum o formiranju vojske Republike Srpske naišao je na oštru osudu hrvatskih saveznika u EU i NATO-u. Premijer Plenković želi čuti koji koraci slijede nakon zaključaka Skupštine u Banjoj Luci

Ključne riječi

Komentara 2

SI
sisavac
14:01 13.12.2021.

u bosni se razgovara samo sa direktnim predstavnicima triju naroda, ne s nikim iz predsjedništva. bih bošnjačkoj kamarili treba pokazati što su, treba ići u posjetu samo fbih i rs, nikakve nadnacionalne bih institucije ne dirati, jer su ih muslimani, tj. bošnjaci, ne, totalno okupirali skupa sa svojim sponzorima iz eu-a. mi trebamo tražiti veću autonomiju i vidljivost naših hrvata, moraju biti zastupljeni u zajedničkim organima vlasti jednako kao muslimani, i točka. jedan za jedan. to je konstitutivnost. ovo što sad rade muslimani, je odnos prema manjinama, daš im par mjesta nevažnih, da možeš mahati o nacionalnoj zastupljenosti. sva sreća pa je dodik teškaš u tom sportu, pa će na sunce izvući sve koji su zadnjih 15 godina utapali nas, žalosno da se najveći bh srbin za naše hrvate najviše zalaže. na svaki oštar prijekor iz 'sarajeva', muslimanskog, na naše postupke u vezi hrvata, smo trebali žestoko udarati od početka. sad je malo kasno, zoki i frendica mu vesna i kum mesić su odradili posao za bh muslimane svojim nezalaganjem za hrvate.

SO
soovls
09:50 13.12.2021.

Gledajući na situaciju sveukupno, kroz vremenski period, mogli bi pomisliti kako je sve upravljano od strane nekih, da im ne navodim imena. Činjenica je da je rat u RH počeo a situacija u BiH se tek kuhala. Muslimani su tada kalkulirali i čekali. Hrvati u BiH su znali šta ih čeka i spremali su se koliko su mogli. I kada je puklo i u BiH, u Armiju prelaze visoki oficiri JNA, koji su do jučer ratovali sa Mladićem i JNA, i jednakom mržnjom nastavljaju u BiH. Jeslu li oni bili pod kontrolom KOS-a? Kome je odgovarao nepotreban sukob Hrvata i Muslimana (tada već Bošnjaka)? Jedino Srbima. I tako su dobili RS koje je činjenica od Daytona. Svi su je priznali svojim potpisom. I opet Bošnjaci provode politiku prema Hrvatima i Srbima, politiku koja je nemoguća, i time Srbima daju opravdanje za ovo što čine. Koje je takva politika od koristi? Srbima! Veliko-Bošnjački političari su upravo ti koji ruše Bosnu i Hercegovinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?