Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posebna godina
Povratak na članak

Plenković u Saboru: 'Iz ovog iskušenja trebamo izaći jači i otporniji'

Na nama je da iz ovih izazova izvučemo korisne pouke za budućnost, da stavimo opće dobro ispred partikularnih interesa, da iz ovog iskušenja iziđemo jači, otporniji, spremniji za izgradnju razvijenije Hrvatske, rekao je premijer.

Komentari 7

AB
abokatstir
23:58 04.11.2020.

Svakom normalnom Hrvatu je jasno da nam je Plenković u ovoj situaciji i nakon kukulele zlotvora dar s neba. No naše znatno gore zlo od pandemije je komunjarska bagra i njihovi mediji ,ostaci zločinačkog komunizma koji nismo očistili lustracijom.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
14:17 04.11.2020.

Očajnički čin mladića revoltiranog podaničkom politikom on naziva čin radikaliziranog terorista. Iz braniteljske obitelji koja je za Hrvatsku dala više nego je on ikad iz Bruxellesa. Znači ni malo ga nije sram i nimalo se ne nalazi suodgovoran u poruci očajnog mladića, uopće ne prepoznaje koliko on svojim ljevičarenjem doprinosi radikalizaciji i revoltu u društvu. Samo su drugi krivi. On sve zna i radi najbolje. To je taj stav odnarođenog HDZ-a kojeg vodi zlatna komunistička mladež.

VL
TI
Tigar60
15:54 04.11.2020.

Bravo PREMJERU

VL
Avatar Nilski konj
Nilski konj
14:58 04.11.2020.

Kako čovjek voli pričati bajke! Samo ću nešto navesti : prije dvije i pol godine povukao je Obiteljski zakon iz javne rasprave s obećanjem da će uskoro ponovno biti u javnoj raspravi. Do današnjeg dana ništa od toga, a priča o dobrobiti djece i obitelji!? Koji manipulator?

VL
ST
stefj
15:08 04.11.2020.

Iz ovog se neće izaći bolji i jači pričom, planovima i dobrim željama. Ako se ne napravi žestoka reforma javnih struktura, ništa od svega... A ne vidim niti najmanju želju da se bilo što u tom segmentu promijeni. Neće se ništa promijeniti povećanjem plaća u javnom sektoru, kupovinama novih računala, mahnitim zapošljavanjem i formiranjem sve više državnih tvrtki koje sve dublje zadiru u tržište. To što se radi, baš je potpuno suprotno od onoga što bi se trebalo raditi i te stvari sigurno će još dodatno pogoršati situaciju... Ništa od svega, do 2030. padamo na 3 mil. stanovnika većinom zaposlenih u javnim službama s dugom od 200% BDP-a. Egzodus koji nas čeka je teško zamisliv...

VL
DU
Deleted user
14:59 04.11.2020.

Za mene ovo nije najveća kriza nakon drugog svjetskog rata. Možda tek nakon domovinskog rata koji za njega očito i ne postoji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.