Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skup u Slavonskom Brodu
Povratak na članak

Plenković: Imam pravo podnijeti tužbe kao i svaki građanin

- Ove neke teze o onemogućavanju skupljanja potpisa apsolutno ne stoje. Čak ne znam koliko je to isfabricirana teza - poručio je iz Slavonskog Broda predsjednik HDZ-a

Komentari 2

MB
milan1945.banijac
09:59 29.02.2020.

Predsjednik Sabora jučer je imao performans sa opomenama. Najbolje da cijelom Saboru odjednom da opomene, tako da umrtvi zastupnike, samo gasaju.

VL
RE
realisticki
10:31 29.02.2020.

Plenković smatra da ima pravo podnijeti tužbe kao i svaki građanin, ali smatra i očekuje da ne mora nikome odgovarati za svoje postupke kao i svaki drugi građanin.. Vjerodostojna dvoličnost!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.