105 10°C
 • Avatar FrancJunior
  FrancJunior:

  "Mi smo poslali brojne poruke u zadnje dvije godine Srbiji u kojima želimo suradnju i mir, no želimo i istinu. Za sve nas je nedvojbeno da je veliku agresiju izvršio Milošević i velikosrpski režim na hrvatskom teritoriju. Želimo da se ... prikaži još! srpska manjina u Hrvatskoj dobro osjeća i radimo na tome stalno stoga šaljemo poruke istine, suradnje i mira – rekao je premijer." Zar Plenkovic ne slusa sta Vucic i ostala srbijanska bagra prica ne zadnjih 2 godine, vec zadnjih 25 godina....a pogotovo sto je Vucic danas sve izjavio??????????? Mi se, izgleda drzimo one biblijske - " Tko te kresne u lijevu stranu lica, daj mu da te kresne i u desnu stranu"! A srbijanci sada upravo rade na tome!

 • Deleted user:

  Oluja je završna osloboditeljska operacija ali bilo je bar šest sedam vojnih operacija koje su po žestini bile daleko jače od Oluje.Naravno boj za Vukovar bez premca,oslobađanje juga i deblokada Dubrovnika,Maslenica poslije Vukovara najbrutalnija bitka i po žestini borbi i ... prikaži još! poginulma i ranjenima,tu je Zima 94 zauzimanje strateških položaja na Dinari i Livanjskom polju prema Grahovu i Kninu.

 • bljak007:

  Treba, agresorskom narodu uopće zabraniti javno istupanje, jer da oni nisu započeli s ratom, nebi imali mrtvih, ni na jednoj strani, a Pupovac nek se pokrije po ušima, zna on zašto, a slavili ste pobjedu u Vukovaru, ali kratko vam ... prikaži još!m je trajala, iako ste pjevali pjesmu, Slobo šalji salate, bit će mesa klat ćemo hrvate. Nek vam je Vukovar opomena,a Oljuja na znanje što bi vas moglo snaći.

Još iz rubrike Vijesti

Cerovac
AFERA ULJANIK

Cerovac o uhićenjima: 'Trebalo je puno prije reagirati jer onda danas ne bi bili vani'

Uhićenja u Uljaniku

VIDEO Šteta veća od milijardu kuna. Jedan od uhićenih nasmijan prilikom privođenja: 'Tužno je ovo'

257
SLOVENIJA

Završeno suđenje 'Štajerskoj straži', presuda u petak