Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA KONFERENCIJA
Povratak na članak

Plenković objasnio kakvu Hrvatsku trebamo: Samo tako se možemo nositi s izazovima globaliziranog svijeta

Večernjakova konferencija ''Hrvatska kakvu trebamo'' održava se danas u Koprivnici, a tema je ''Porezna politika u funkciji podizanja konkurentnosti hrvatskog gospodarstva''

Komentari 33

Avatar Šipo
Šipo
11:24 22.09.2020.

Ovo je sigurno najteza situacija sa kojom se Hrvatska nosi od rata, ali ruku na srce jos sve super funkcionira i ne osjeti se neka kriza. Mislim da vlada radi dobar posao.

VL
SN
Samo naprijed
11:50 22.09.2020.

Oporbenjaci nemaju blage veze što znači globalizacija u ekonomskom smislu. Oni bi da se Hrvatska sakrije, neki u mišju rupu a neki u region.

VL
Avatar Dipsy
Dipsy
11:23 22.09.2020.

Da Plenki nije isposlovao 22mlrd iz EU fondova nebi bilo pomoci za ocuvanje radnih mjesta. Budite sretni sto imamo svijetski poznatog i stovanog premijera koji je uspio pribaviti toliku kolicinu novca.

VL
AN
antiekstremist
11:34 22.09.2020.

Što god kupiš oporba će komentirati dogovorom ispod stola. Zato pusti njihove gluposti i kupi najbolje.

VL
DU
Deleted user
13:41 22.09.2020.

Što više korupcije u korist gadezeovaca i sve će biti super i sve za 5

VL
PV
prcko.vita
16:11 22.09.2020.

Kakav bolan gospodarski oporavak? Pa došao si tu u Koprivnici, kojoj lažete već 30 godina da će dobiti brzu cestu, a dobili su bogatstvo nacionalne manjine i najveće odlagalište otpada u Sjevernoj Hrvatskoj. Kako vas nije više sramota? Da je narod sam uzeo lopate u ruke, do sada bi napravili tu brzu cestu, ej, 30 godina čovječe.

VL
VA
vadis1
16:12 22.09.2020.

Plenkovic dobro prica ali djela su losa. Pola njegovih ministara u bivsoj Vladi su morali odstupiti radi lopovluka. Nazalost trend se nastavlja, koliko dugo? Borba protiv lopovluka mora biti odlucna, bez milosti i dosljedna. Plenkovic mora politicki odgovarati ako su njegovi ministri i/ili uopce HDZ korumpirani.

VL
GR
Grga61
18:25 22.09.2020.

Trebamo Hrvatsku kakvu nam Plenković i HDZ ne mogu omogućiti. Trebamo apolitičnu Hrvatsku, vladavinu znanja, ravnopravno zapošljavanje (ja znam za namještene natječaje i imam dokaze za njih veliki vođo i nije Bandić u igri), trebamo dnevnike bez senzacija, bez glupih izjava i svađa političara. Trebamo konstruktivne rasprave i hitno smanjenje broja uhljeba sviđalo se to sindikalnim čelnicima ili ne. Oni i tako primaju visoke plaće. Trebamo građansku državu gdje crkva zna gdje joj je mjesto jer ovakve beneficije nema niti u Italiji i Španjolskoj. Trebaju nam veće plaće i mirovine jer s ovima normalan čovjek ne može dostojno živjeti. I konačno treba nam Vlada koja će prestati prodavati sve što se još prodati može. A ostalo je jako malo toga.

VL
Avatar jimi15
jimi15
11:36 22.09.2020.

umukni i odstupi anemicna spodobo i sotono..

VL
NI
nik83
12:34 22.09.2020.

Scrollam i na prvu mi se na slici učini Kim Jong-un.

VL
CA
cortesova arkebuza
12:20 22.09.2020.

Trebamo Hrvatsku u kojoj kriminalci i lopovi bez obzira na položaj u društvu, pravosuđu ili politici budu strogo kažnjavani jer imaju ulogu primjera cijelokupnom društvu,djeci i mladima. Ako oni kradu državu, rade što ih je volja i budu u 95% slučajeva pušteni ili na neki smiješni rok kušnje otpušteni u nekakav kučni protvor kakav se signal daju cijelokupnom društvu? Da svi nisu jednaki i to je fakt, činjenica na koju se plenky i cijela ta ekipa iz hdz,hns,sdp i ostalih satelita jednostavno oglušuju. Nisam još doživio da je netko iz medija upitao sve te gospodare života i smrti kako ih nije sram varati narod i smijati se cijelokupnoj HR u lice cerekajući se blezavo u kamere TV svaki put kad ih se uhvati sa nekim nepripremljenim nezgodnim pitanjem. Plenky, svi ste vi samo drugi krak mafijaške hobotnice u HR. Da sam predsjednik Vlade i da se meni ovakve afere događaju u državi ja bih dao ostavku istog trena. Uzgred, plenky daj ruku pajdašima iz lopovskog hns i sdp. Isti ste.

VL
SV
sveznam1
12:25 22.09.2020.

sto se tice korone digli ste ruke od nje..

VL
AD
adminenapusimisekurca8
11:59 22.09.2020.

Kradeze vlada Hrvatskom skoro 30 god. sa manjim prekidima a ova drzava nije postene reforme vidila od svoga nastanka te i dalje anemičari prodavaju maglu dok se natjecemo sa Bugarskom za dno Europske Unije.

VL
TH
theo
11:41 22.09.2020.

nije mi jasno zašto je plenković imao potrebu ponovo komentirati tamo neku nebulozu nekog jadnog nebitnog zastupnika u saboru koji je samo provocirao...očito da ovdje ima neke vatre i dima...

VL
UM
Umjereni
11:45 22.09.2020.

Jedno te isto. Već dvadeset godina svi pričaju o nekakvoj digitalizaciji, a 90% Hrvatske ima internet 10-20 Mbit-a. To je dovoljno za čitanje online portala, a čim je više članova u obitelji na internetu, odlazi sve u onu stvar. Zdravstveni je sustav još uvijek u kamenom doba. Bila mi žena jučer na hitnoj, dobila nalaz, popodne zvala svoju doktoricu i morala joj čitati s nalaza što piše (kao izbjegavanje kontakta). Pitanje svih pitanja: koliko komplicirano mora biti da doktorica koja je pisala nalaz u hitnoj i pitala ženu tko joj je osobni liječnik, da dakle ta doktorica umjesto da samo isprinta nalaz, isti pošalje i osobnom liječniku? O potrebi vađenja uputnice kod osobnog liječnika za preglede u bolnici, i to za svaki pregled nova uputnica, da i ne govorim. Naježim se kad naši političari krenu pričati o digitalizaciji.

VL
Avatar anlaser
anlaser
12:55 22.09.2020.

Bahati daj se sredi i okreni se oko sebe . O kakvoj poreznoj politici pričaš ? Ovršujete stare babe jer nisu platile Tv pretplatu a kriminalci uopće na plaćaju porez. Koliko su državi dužni razno razni "poduzetnici" od rata nana ovamo i nikome ništa . Tebe brine hoćeš li se ili nećeš rukovati s Milanovićem . Jadno i žalosno .

VL
Avatar crikva
crikva
11:16 22.09.2020.

Rafale treba kupiti,bez obzira na sve. Definitivno su najbolja opcija za Hrvatsku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.