Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMPANJA

Plenković odgovorio Škori: 'Njegov nastup djelovao mi je kao parodija na Večernju školu'

Andrej Plenković
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/3
09.12.2019.
u 11:45

– Čovjek puno bolje pjeva nego što govori –  rekao je Plenković,

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković odgovorio je na prozivke predsjedničkog kandidata Miroslava Škore koji je ustvrdio u nedjelju kako je Plenković izdao HDZ i Tuđmana te kako je on ustvari baštinik Franje Tuđmana. 

Plenković je istaknuo kako HDZ-ovcima ne treba nitko da im kaže za koga će glasati jer će oni glasati za Kolindu Grabar-Kitarović te će podržati njezinu politiku i politiku Vlade. 

VIDEO Večernjakovi novinari: Ništa još nije gotovo

– Vidim da me se Škoro jako ulovio, kao što sam interesantan i zlonamjernim i bezidejnim političarima MOST-a. Ljudi moraju znati da je glas za Škoru glas za Milanovića i SDP. Svi koji dijele vrijednosti Tuđmanovog HDZ-a glasat će za Kolindu Grabar-Kitarović. Dvije minute Škorina nastupa koji sam vidio, djelovao mi je kao neka parodija na Večernju školu, s tim što je Večernja škola zabavna, a ovo je loše. Čovjek puno bolje pjeva nego što govori – rekao je Plenković, javlja N1.

VIDEO: Predsjednički kandidati

Komentara 127

NO
nostradamus11
12:28 09.12.2019.

Gori pod nogicama plenki,ha?

ŠN
šnicl
11:55 09.12.2019.

Škoro je Noina arka za političke luzere i marginalce poput Bujanca,Grmoje,Bulja, Zekanovica.

DO
Dolinski
12:38 09.12.2019.

ovo sad već jako vuče na onu mudru izreku: prvo te ignoriraju, onda te ismijavanju, a onda pobjediš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije