Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera SMS

Plenković o zahtjevu predsjednice: Svima je u interesu da se ta priča rasvijetli

Andrej Plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
01.10.2018.
u 19:29

Kolinda Grabar-Kitarović je po povratku iz SAD-a od nadležnih službi zatražila detaljnije informacije vezane uz aferu SMS i curenje informacija.

Premijer Andrej Plenković komentirao je reakciju predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović koja je po povratku iz SAD-a od nadležnih službi zatražila detaljnije informacije vezane uz aferu SMS i curenje informacija.

- Svima je u zajedničkom interesu da se ta priča rasvijetli - kazao je premijer Plenković koji je u Ženevi zbog sastanka u organizaciji Svjetskog gospodarskog foruma, piše N1.

Podsjetimo, Franjo Varga, bivši MUP-ov informatičar uhićen je prošli tjedan zbog sumnje da je autor lažnih SMS-ova, kojima je Zdravko Mamić pokušao dokazati pritisak bivšega Glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana na osječki Županijski sud. Uhićen je i vozač Ministarstva poljoprivrede Blaž Curić jer je osumnjičenom Vargi navodno dojavio da mu se sprema uhićenje zbog izrade lažnih SMS poruka. 

Pogledajte video - Kronologija afere lažnih SMS-ova

Komentara 29

IL
ilija26
20:31 01.10.2018.

Sve Titove potomke i partizane protjerati iz HR.

PR
prajdali100
19:55 01.10.2018.

Plenki biću slobodan i upitati što radiš u Ženevi !!!? Tamo je neki skup o zapadnom balkanu.Što Hrvatska ima s tim !?

DU
Deleted user
19:53 01.10.2018.

Da, Plenkoviću, vama iz HDZ-a uvijek je sve u interesu da se rasvijetli. Samo eto, još nikad ništa niste rasvijetlili i slučajno kontinuirano muljate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije