Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PONAVLJA SE PRIČA'

Plenković o ratu u SDP-u: 'To je kontinuitet, imali su već takav scenarij, ali želim im svako dobro'

Plenković položio lovorov vijenac na spomen-ploču na 29. obljetnicu raketiranja Banskih dvora
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
07.10.2020.
u 11:25

Premijer je poručio oporbenom SDP-u da im želi sve dobro kao što je to poručio i u čestitki.

Premijer Andrej Plenković ocijenio je u srijedu da se u SDP-u ponavlja priča kao prije četiri godine kad je i prošli predsjednik dao ostavku, a nisu podržani kadrovski prijedlozi novog predsjednika, no poručio je kako toj stranici želi svako dobro. 

Novi predsjednik SDP-a Peđa Grbin optužio je u utorak svojeg prethodnika Davora Bernardića da osporava odluke članstva i Predsjedništva, nakon što na sjednici Kluba zastupnika nisu prošli njegovi kadrovski prijedlozi.

„To je sad već kontinuitet, prije četiri godine kad je gospodin prethodni predsjednik davao ostavku imali smo isti scenarij, sad je ovaj promijenjen pa imamo opet isti scenarij”, rekao je premijer, komentirajući novinarima to što Peđa Grbin nema potporu u Klubu zastupnika za svoje kadrovske promjene zbog čega će o njegovim prijedlozima praktički odlučivati parlamentarna većina.

Premijer je poručio oporbenom SDP-u da im želi sve dobro kao što je to poručio i u čestitki. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije