Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mogući povratak

Plenković o Karamarku: Svi koji se žele angažirati u HDZ-u su dobrodošli

Andrej Plenković
Goran Stanzl/Pixsell
06.01.2018.
u 17:15

Plenković je rekao da on još nikog nije izbacio iz HDZ-a, osim onih koji su svojim izričajem bili apsolutno neprihvatljivi.

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković izjavio je u subotu, komentirajući mogućnost da se njegov prethodnik Tomislav Karamarko vrati u politiku, da su, što se njega tiče, svi koji se žele angažirati u stranci, "aktivni i pasivni, bivši i budući, dobrodošli".

"Karamarko je član stranke, ako se želi angažirati ima svu slobodu, HDZ je demokratska stranka“, rekao je Plenković novinarima nakon primanja u povodu proslave pravoslavnog Božića.

 Plenković je rekao da on još nikog nije izbacio iz HDZ-a, osim onih koji su svojim izričajem bili apsolutno neprihvatljivi.

 Bivši šef HDZ-a i bivši potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko, koji je u lipnju 2016. dao ostavku na čelnu dužnost u stranci i potpuno se povukao iz javnog života, u izjavi nekim medijima u srijedu rekao je kako mu povratak u politiku trenutačno nije u fokusu, ali nije ni otklonio mogućnost povratka.

Andrej Plenković
1/12

Komentara 37

NO
Norway
18:27 06.01.2018.

Jesu li dobili nagradu novinari Novosti za “Lijepa naša lijepo gori”Jel Obuljen zadovoljna?

TT
tTony
03:30 07.01.2018.

Ovo nije za komentiranje slika govori sto jezika ali nisam vidio ovaku sliku za Katolocki Bozic u Beogradu ili nekom vecem mjestu di zive Hrvati u Srbiji ali da budem jasan u Beogradu zivi oko trideset tisuca Hrvata .

BD
bozidar.dolenec
14:56 07.01.2018.

Eto ve se bude nekaj pokrenulo samo ne znati kam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije