Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA JOHNSONU

Plenković: 'Mom prijatelju, želim brz oporavak'

Britain's PM Boris Johnson meets Croatia's Prime Minister Andrej Plenkovic at Downing Street in London
Foto: POOL/Reuters/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
06.04.2020.
u 22:59

Mom prijatelju Borisu Johnsonu želim brz oporavak, poručio je na Twitteru Plenković

Premijer Andrej Plenković na twitteru je komentirao vijest o pogoršanju zdravstvenog stanja britanskog premijera Borisa Johnsona, koji je večeras prebačen na intezivnu njegu nakon što su mu se pogoršali simptomi zaraze koronavirusom.

Mom prijatelju Borisu Johnsonu želim brz oporavak, poručio je na Twitteru Plenković.

- Svi se nadamo da će se brzo oporaviti. Stojimo jedni uz druge, ujedinjeni u borbi protiv COVID-19 i u odlučnosti da zaštitimo zdravlje naših građana - istaknuo je Plenković.

Od nedjelje navečer nalazio se na pretragama u londonskoj bolnici St. Thomas pošto je desetak dana imao simptome covida-19 koji nisu popuštali.

Britanski ministar vanjskih poslova Dominic Raab danas je vodio sjednicu vlade umjesto Johnsona, koji će ga mijenjati sve dok bude potrebno.

Komentara 3

KO
Kokoiduhovi
23:03 06.04.2020.

Prijatelj? Pa jeste se skoro rukovali, grlili - kao pravi prijatelji? ?

SO
Sotona
11:49 07.04.2020.

Plenković: 'Mom prijatelju, želim brz oporavak', Dok ja Tihomir to gledam jasnije poštenije drugačije .. Moj Johnsonu koji ne pereš ruke ne držiš se pravila zaštite kojim maltretiraš sve ostale podčinjene i ukazuješ Europi kako da se čuva zaraze .zaraze . Kako te nije sram i Boga strah . Tako biti bezobrazan naivan samouvjeren da pametne virus neće . Da imaš malo jaći IQ kad si vidio da Kinezi stradaju masovno i da ratuju silno protiv Korone . Nije li bila tvoja dužnost tada a ne tek sada da se počneš sa paničarenjem i prometovanjem da se pripremama i svim mogućim sredstvima odmah spriječiti a ne sad Liječiti a lijeka nema - Bar nema za široke mase . A sramotno je da tebi Kisika daju a drugi starcima su javno izjavili da skraćuju jer nema "dihalica" i puštaju ih da se guše danima satima prije nego odu u Nebo ..... Takve osobe ne želim za prijatelje .... Koliko love sve jake države imaju ali na adekvatnom ljeku protiv ovakvog zla niko i ne radi. Medecinske sestre te osoblje po staračkim domovima bijedno plačaeno ... Cijelokupna vrhuška EU poglavice samo kasiraju strašno velike novce 1, 5 milijardi eura godišnje nas porezne obveznike stoji Brisel . Spavaju kao kravetine i stoka sitnog zuba . 3 godine im treba raditi da bi "mogli vratili ljetno zimsko na normalno vrijeme bez pomicanja 1 sat naprijed natrag" . , . Da je slučajno smrtnost od ovoga virusa daleko veća recimo 80% već sad bi nas Bagerima masovno pokapali i polijevali benzinom

KA
kajbum
23:27 06.04.2020.

Platit ce skupo breksit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije