Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAŠKARE

Plenković o imotskim maškarama: I ja sam bio više puta spaljen

Plenković o imotskim maškarama: 'I ja sam bio više puta spaljen'
Foto: YVES HERMAN/REUTERS/PIXSELL/Screenshot Boško Čosić Photography
24.02.2020.
u 22:28

Komentirao je spaljivanje lutke gay para u Imotskom.

Premijer Andrej Plenković sudjelovao je na svečanom obilježavanju 30. obljetnice osnutka područnih odbora HDZ-a Brezovica, Novi Zagreb - Zapad, Novi Zagreb - Istok.

Plenković o imotskim maškarama: 'I ja sam bio više puta spaljen'
1/18

Komentirao je spaljivanje lutke gay para u Imotskom.

Upitan kako gleda na spaljivanje lutke gay para u Imotskom, kazao je:

- Točno onako kako smo priopćili. To je moj stav. Mi smo bili u Londonu i organizirali ovo priopćenje koje mislim da je pokrilo stvar u cijelosti. Premijer je potom još dodao:

- Dakle, mi smo vidjeli svega kod ovih naših karnevala. Ja sam već puno puta bio zapaljen. Ja nemam nikakav problem s time. Ono što je poruka da bilo koje poruke ovog tipa prema bilo kojoj manjini u Hrvatskoj po meni nisu nešto osobito niti duhovite niti zabavne. I to je ono što je ključ naše poruke i mislim da trebamo izbjegavati bilo kakve poteze koji dijele društvo, koji vrijeđaju nečije dostojanstvo, a u konačnici bilo je toga poprilično i s nekih drugih strana pa bi bilo dobro da su oni koji su glasni danas budu glasni i tada.

Komentara 55

BR
briselko
23:08 24.02.2020.

Pazi ovo, gay par s djetetom....a zašto ne pedofilski par sa Stazićem, likom koji se u stanju naslađivati smrću stotina tisuća ljudi?

KO
Kosences
08:33 25.02.2020.

Dobro i mudro je rekao Plenki. I to je sva istina.Ne treba od ovog raditi histeriju.

DU
Deleted user
23:23 24.02.2020.

Alergičan sam na Plenkovića,ali....U zadnje vrijeme ovi baštinici SKH počeli puno režat,hoće vlast.. Pa se čuje: "kad mi dođemo na vlast " - "onda ovo ili ono"?? Idu izbori? Što ako opet raspemo glasove, pa nam na vlast dođu Stazić,Marass i Bojan Glavašević ?- tko će onda bit kriv? Možda bi ipak trebali zakopat ratnu sjekiru s Plenkovićem?Malo dobre volje s njegove strane,malo s naše "i dite će doć materi"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije