Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprimjereno?

Plenković novinarki poručio 'slatki ste' i izazvao burne reakcije

Andrej Plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
03.10.2018.
u 12:29

Predsjednika Sabora Jandrokovića sve to je jako zabavljalo pa su kamere zabilježile njegovo smješkanje

Izjava premijera Andreja Plenkovića nakon jučerašnje sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a izazvala je brojne reakcije korisnika društvenih mreža, a neki su je ocijenili neprimjerenom i seksističkom.

Naime, RTL-ova novinarka Damira Gregoret inzistirala je na odgovoru o zaključcima sa sjednice u vezi s aferom Milijana Brkića, zamjenika predsjednika HDZ-a, kojeg se optužuje za odavanje informacija policijskih istraga, na što joj je Plenković kazao:

Slatki ste, Damira! Kako da ja znam tko pušta te informacije. Jesam li ja mađioničar?

A predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića sve to jako je zabavljalo pa su kamere zabilježile njegovo smješkanje.

Komentara 44

Avatar Apsalar
Apsalar
13:02 03.10.2018.

On je progura Istanbulku pa sad nek snosi posljedice. Čuj reć nekom "slatki ste"!? pa to je sexistički, uvredljivo i nadasve (kad je riječ o RTL-ovcama) netočno! Nema "slatkih" novinara, sve su to gjubrad! Da, admine, dobro si pročitao, i vaši s VL-a.

ME
medjimurec
13:04 03.10.2018.

Sad ce ga valjda optuzit za silovanje , jel? Pod "slatki ste " jasno da nije mislio na njene tjelesne osobine vec na priglupo postavljanje pitanja ali tu joj ipak niko nemoze pomoci .

Avatar Zgubider.
Zgubider.
13:19 03.10.2018.

Neprimjerno je i to da vi ovdje stavite video od preko 7 min.! Pa nisam ja u mirovini...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije