Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA TOLERANCIJE

Plenković: 'Nećemo tolerirati Milinovićevo ponašanje'

Foto: Bernd Von Jutrczenka/DPA/PIXSELL
31.08.2018.
u 14:47

– Što se mene tiče, vrlo dobro znam kamo vodim Hrvatsku i HDZ

Premijer Andrej Plenković izjavio je u petak da su istupi člana Predsjedništva HDZ-a i ličko-senjskog župana Darka Milinovića neozbiljni i neodgovorni te da nema šanse da su u HDZ-u takvo što tolerira.

Podsjetio je kako je na predsjedništvu HDZ-a jučer donesena odluka o pokretanju stegovnog postupka protiv Milinovića te dodao da je sada stvar na Časnom sudu da odluči.

"Što se mene tiče, vrlo dobro znam kamo vodim Hrvatsku i HDZ. Tko se želi ponašati u skladu s najvišim standardima, izbjegavati ovakve nepotrebne situacije kakva je bila prije dva dana, dobro je došao, a onaj tko misli da se može komunicirati na neki drugi način – za to mora snositi posljedice", rekao je Plenković u izjavi novinarima u Dubrovniku.

Otkad je predsjednik HDZ-a, iz stranke je bio izbačen samo Alojz Tomašević i to zbog vrlo ozbiljnih optužbi, podsjetio je.

Ovo sad s Milinovićem ocijenio je nepotrebnim i neozbiljnim te poručio kako nema ni teoretske šanse da se takvo što tolerira.

Upitan za osipanje većine u Saboru, rekao je da nema problema "s bilo kojom vrstom scenarija".

>> Pogledajte i intervju s Bojanom Glavaševićem

 

Komentara 12

NO
Norway
15:47 31.08.2018.

Budeš si uzeo Bojanče?

Avatar rubinet
rubinet
15:12 31.08.2018.

kuda je vodiš?

DU
Deleted user
15:10 31.08.2018.

milinovica ne podnosite vi zg salonasi... .... istanbulska konvencija vam je u srcu...krasno...bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije