Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
demantirao glasine
Povratak na članak

Plenković: Moj kandidat je bio Manfred Weber, a moj cilj je biti hrvatski premijer

Plenković je izrazio veliko zadovoljstvo što je Ursula von der Leyen dala Dubravi Šuici resor demografije.

Komentari 6

TU
tuzo10
18:53 20.10.2019.

Plenkovića "sele" u Bruxelles oni koji ga ne mogu pobijediti na izborima u Hrvatskoj i koji mu nisu ni do kolina. Zapravo nisu ni svjesni da su u toj svojoj nemoći i nadi da ga se tako "riješe" iskazali mu veliki kompliment da je Hrvat bio u užem izboru za prvog čovjeka Europske unije!

VL
JA
jackiechan3
18:55 20.10.2019.

imenovanje Suice za potpredsjednicu Europske Komisije priznanje je cijeloj drzavi, iako nemojmo se lagati najvise Plenkovicu jer su na njegov brk i Suica i ona druga sto je postala predsjednica Vijeca Europe dobile te funkcije...

VL
TE
tegovdizac
19:03 20.10.2019.

Vise Hrvatska treba Plenkovica nego Plenkovic Hrvatsku!

VL
DU
Deleted user
21:10 20.10.2019.

Gospodina Plenkovića seljačeki seljakaju od kad je postao predsjednik HDZ. Njima je posebni šok bio što je odmah dobio i izbore - sad vide da ga na izborima pobijediti ne mogu pa se konstruiraju afere do afere - i to prilično bez uspjeha. Evo - sad se pokušava štrajkom. Ali i to vam je uzalud. I slijedeće izbore će dobiti i to jasnije nego što očekujete!

VL
IT
I-To
19:19 20.10.2019.

Manfred Weber daj molim te bas si sam pravi .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.