Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN POTEZ

Plenković ministrici Žalac 'zabranio' šampanjac: 'Ona ne smije nikad'

Zagreb: Potpisan ugovor za dodjelu bespovratnih sredstava za rekonstrukciju rotora
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/4
27.03.2019.
u 16:33

Okupljenima je kasnije ponuđen šampanjac, a Plenković je odmah odbio čašu istog. Konobarica je nakon toga ponudila šampanjac i ministrici Žalac, na što je Plenković je rekao "Ona ne smije nikad, ni sada ni inače"

U zgradi zagrebačke Gradske uprave danas se održalo potpisivanje Ugovora za bespovratno sufinanciranje projekta Rotor Remetinec. Uz gradonačelnika Bandića, na potpisivanju su bili premijer Andrej Plenković, ministrica Gabrijela Žalac, kao i ministar Oleg Butković.

Okupljenima je kasnije ponuđen šampanjac, a Plenković je odmah odbio čašu istog kazavši kako su 'oni bezalkoholni'. Konobarica je nakon toga ponudila šampanjac i ministrici Žalac, na što je Plenković je rekao "Ona ne smije nikad, ni sada ni inače". Sudeći prema video snimci, izgleda kako ministrica nije bila previše oduševljena njegovom izjavom.

>>Zagreb: Potpisan ugovor za dodjelu bespovratnih sredstava za rekonstrukciju rotora

Komentara 17

ID
ID72
17:15 27.03.2019.

Žena je kraljica, ne osuđujte ju više da vam se nebi dogodilo isto

SR
sramitese
19:10 27.03.2019.

bidna od sad mora slusat jednog muskog..a to ni doma ne radi.

HE
herojulice
19:36 27.03.2019.

Ovi na slici bi se mogli nazvati "Remetinečki mališani".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije