Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer u Varaždinu

Plenković: Jasno je da HDZ ima podršku i na sjeveru Hrvatske

Andrej Plenković
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/3
04.07.2018.
u 21:35

Istaknuo je važnost preuzimanja odgovornosti i rizika za Agrokor, aktivnosti na poreznoj i mirovinskoj reformi

Ovaj smjer HDZ-a ima potporu na sjeveru Hrvatske, poručio je u srijedu predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković u Varaždinskim Toplicama, gdje je održao sastanak s dužnosnicima HDZ-a u Varaždinskoj županiji i upoznao ih s aktivnostima Vlade i planovima reformi koje se pripremaju.

Nakon sastanka članova Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova, Udruge općina te predsjednikom saborskog Odbora za lokalnu (regionalnu) samoupravu u Hrvatskome saboru u Varaždinu, Plenković je posjetio Varaždinske Toplice.

Nakon što je obišao arheološki park i Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju, na sastanku sa stranačkim kolegama iz varaždinske Županijske organizacije pojasnio je smjer i dinamiku Vlade u pripremi reformi.

Istaknuo je važnost preuzimanja odgovornosti i rizika za Agrokor, aktivnosti na poreznoj i mirovinskoj reformi, zakone za zaštitu domaće poljoprivrede, izgradnju Pelješkog mosta, kao i ciljeve poput ulaska Hrvatske u schengensku i eurozonu.

"Susret s članovima stranke, a danas je to bilo u Varaždinskoj županiji, prigoda je da malo pojasnimo smjer aktivnosti Vlade i dinamiku rada u Saboru, planiranje reformi koje slijede tijekom jeseni. Ali, i da pohvalim rezultate HDZ-a na prošlogodišnjim lokalnim izborima u Varaždinskoj županiji“, rekao je Plenković.

Napomenuo je kako HDZ ima 11 od 28 gradonačelnika i načelnika u Varaždinskoj županiji, te relativno najveći ukupni broj vijećnika u lokalnim jedinicama - 33 posto.

"To je poticaj da ovaj smjer HDZ-a ima potporu na sjeveru Hrvatske, u Varaždinskoj županiji. Uvjeren sam da će članovi HDZ-a ovdje pridonositi još boljim rezultatima u izazovima koji su pred nama“, poručio je predsjednik Vlade i HDZ-a.

Andrej Plenković
1/11

 

 

 

Komentara 18

CH
chanchir
06:10 05.07.2018.

hdz ima podrsku u zemlji uhljeba,na brdovitom balkanu. sve veleizdajnici

Avatar ____kamocemo___
____kamocemo___
10:14 05.07.2018.

Novi izbori i zabranit glasovanje dijaspori !!!...............ni ja nesmijem kod njih, odlucivati !!Za HDZ glasa svatko kome je ta lopovska organizacija dala penziju, tudju kucu/stan, dionice, poduzece ili je nekoga ubio/opljackao i nije završio u zatvoru, a tu su jošš kamenjarci-cobani i popovi sa svojim retardiranim stadom Svatko iz ovih skupina ima razloga biti clan ili simpatizer i glasati za tu razbojnicku organizaciju

Avatar ____kamocemo___
____kamocemo___
10:13 05.07.2018.

Ništa novo. ...HDZ od svog postanka radi na isti nacin. Prevare, laži, pljacka, potkupljivanje, ucjenjivanje ... Naravno, "to je sve demokratski i u skladu sa standardima." Kojim standardima?... Standardima Mafije....HDZ je svjestan da bi na izborima "izdušio".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije