Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
17 6°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • stefj:

    Rekli su u Moodysu zašto nisu povećali rejting - nisu sigurni da će se sprovesti reforme, gospodarstvo je krhko, a spomenute su i druge tranzicijske zemlje koje imaju kud i kamo viši rast od nas. A sve te zemlje su ... prikaži još! ispred Hrvatske, uskoro će i Bugarska biti ispred nas... A sindikati su jedni od glavnih krivaca za lošu situaciju kod nas, dogovarali su se s politikom u kojem smjeru ide gospodarstvo, nikada se nije pitalo privatni sektor i to nas je dovelo na dno EU-a, a državnu službu na samo svjetsko dno... I onda to sindikatima opet nije dovoljno, pa nas sada dodatno zakapaju s ovim referendumom, nije bitno što će djeca i unuci više plaćati, porezi će biti veći itd... Nevjerojatna lakoća razaranja kod nas je prisutna i u politici, a naročito među sindikatima.

  • ronyday:

    Komunjarska bagra uživala je kada je padao rejting, kada je kukulele bagra zaduživala zemlju za 135 milijardi, kada je dug zemlje bio 90 % BDP-a..

  • antonelić:

    sada kada nam je moodys poboljšao kvalitetu standarda za mali plus , sada ćemo konačno krenuti prema poziciji koju smo zaslužili u europi ( iza bugarske ali još uvijek ispred albanije ... ako anemija misli da se stvarno krene prema ... prikaži još! najbogatijim džavama ( npr. švicarska ) onda nam mora podići povratnu naknadu za pet ambalažu sa 50 lipa na 1 kunu po boci ... udruga rbbk -podružnica travno ...

Još iz rubrike Vijesti

Ilustracija
POVRATAK U PODTUREN

Nakon 20 godina u Švicarskoj vratili se u Međimurje: 'Uvijek smo tome težili'

Potjera u Splitu

VIDEO Policija hvatala mladića koji je hodao s noževima u ruci: 'Stani, pucat ću'

VIŠE OD 100 ŽRTAVA DNEVNO

Zašto Češka ima toliko visoku smrtnost od korone? Znanstvenici navode više razloga

2