Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akademik

Plenković imenovao Zvonka Kusića posebnim savjetnikom za društvena pitanja

Kusić i Plenković
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/5
10.05.2019.
u 07:16

Akademik Kusić, kao posebni savjetnik, neće biti u stalnom radnom odnosu u Vladi, već će po nalogu premijera obavljati poslove dok priroda posla to zahtijeva.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković imenovao je akademika Zvonka Kusića posebnim savjetnikom predsjednika Vlade za društvena pitanja. Akademik Kusić poslove posebnoga savjetnika obavljat će bez naknade.   

Odredbom članka 23. Zakona o Vladi RH utvrđeno je da predsjednik Vlade može imenovati posebnog savjetnika radi utvrđivanja stanja, izrade strateških razvojnih planova i analiza, pripreme prijedloga i usklađivanja provedbe pojedinih projekata iz programa Vlade te za pojedina pitanja stalne ili povremene prirode od značaja za obavljanje dužnosti predsjednika Vlade.  

Akademik Kusić, kao posebni savjetnik, neće biti u stalnom radnom odnosu u Vladi, već će po nalogu premijera obavljati poslove dok priroda posla to zahtijeva.

Kusić i Plenković
1/4

Komentara 5

BO
Bojance
08:38 10.05.2019.

Covjek ce pomoci bez naknade, to treba pozdraviti.

MI
midea
11:43 10.05.2019.

još jedan uhljeb u nizu !

MO
Morany
08:39 10.05.2019.

stavi Reslera na listu kazu mlad neiskusan. Uzme Kusica za savjetnika kazu star. haters gonna hate!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije