Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'GOVORI O SNAZI STRANKE'

Plenković: HDZ već pobijedio u 48 jedinica jer tamo nemamo protukandidate

Plenković se obratio medijima nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/3
03.05.2021.
u 20:53

Imamo već četiri gradonačelnika - u Pakracu, Skradinu, Ninu i Hrvatskoj Kostajnici, ostalo su načelnici općina

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u ponedjeljak je ocijenio kako je HDZ, dva tjedna prije lokalnih izbora, već pobijedio u čak 48 jedinica lokalne samouprave jer tamo nemaju protukandidate.

"HDZ je u ovom trenutku već pobijedio u 48 jedinica lokalne samouprave, što govori o snazi HDZ-ovih kandidata i snazi stranke",   rekao je Plenković nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a a vezano uz početak kampanje za lokalne izbore.

Naime, prema podacima koje imaju u HDZ-u, u čak 47 ili 48 jedinica lokalne samouprave HDZ-ovi kandidati za čelna mjesta gradonačelnika, odnosno općinskih načelnika, nemaju protukandidate.  Imamo već četiri gradonačelnika - u Pakracu, Skradinu, Ninu i Hrvatskoj Kostajnici, ostalo su načelnici općina, istaknuo je Plenković.

Upitan za jučerašnji incident u Borovu Selu, Plenković je, nakon jučerašnjeg priopćenja Vlade, i osobno danas najoštrije osudio skandaloznu provokaciju i govor mržnje skupine navijača.

 

VIDEO U Virovitici počelo prvo hrvatsko drive-in cijepljenje

Komentara 23

DU
Deleted user
07:24 04.05.2021.

Bravo Andrej, dva puta u godinu dana pobijediti koronu je uspjeh, podsjeća me na Marka Twaina kada je rekao da je najlakše prestati pušiti, da je već 1000 puta prestao, tako i sa koronom HDZ!

HA
HaBožeMoj
08:21 04.05.2021.

Nema protukandidata jer su ljudi izgubili volju i nadu boriti se protiv vas. Mlatite mrtvog konja i hvalite se.

GA
galico
10:35 04.05.2021.

To nije snaga stranke već besmisleni teritorijalni ustroj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije