Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Temeljni ogranak Jelenovac

Plenković glasao na izborima matične organizacije, čestitao predsjednici: 'Želim vam puno uspjeha'

Plenković glasao na izborima matične organizacije
Foto: HDZ/Facebook
1/3
28.09.2021.
u 08:27

Plenković je kazao kako je pred HDZ-om nastavak unutarstranačkih izbora na lokalnoj razini pa je pozvao sve stranačke kolegice i kolege da se uključe

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković glasovao je sinoć na Izbornoj skupštini Temeljnog ogranka Jelenovac u zagrebačkoj Gradskoj četvrti Črnomerec te poslao poruku svim svojim stranačkim kolegicama i kolegama.

- Predsjednik naše stranke i hrvatski premijer Andrej Plenković sudjeluje u radu svoje matične organizacije HDZ u zagrebačkoj Gradskoj četvrti Črnomerec! Tako je večeras i glasovao na Izbornoj skupštini Temeljnog ogranka Jelenovac - koji pripada PO HDZ Črnomerec - poručili su na Facebook stranici HDZ-a te prenijeli njegovu izjavu u kojoj je čestitao izabranim članovima. 

- Čestitam novoj predsjednici TO-a Jelenovac Ivi Klarić i novom potpredsjedniku Željku Marinoviću, kao i Ani Primorac, Luciji Petrač i Adnanu Šabuliću koji su izabrani za članove Izvršnog odbora TO-a. Tim ste koji spaja mladost i iskustvo, znanje, energiju i entuzijazam. Želim vam puno uspjeha u stranačkom angažmanu za dobrobit Jelenovca i Črnomerca. Zahvaljujem Ivanu Matijeviću, potpredsjedniku Organizacije HDZ-a Gradske četvrti Črnomerec (OGČ), koji je dosad vodio TO Jelenovac, predsjedniku OGČ-a Josipu Jeliću, našem hrvatskom branitelju Marku Ratkoviću i svim stranačkim kolegicama i kolegama na dosadašnjim mnogobrojnim aktivnostima - poručio je Plenković nazočnim članicama i članovima HDZ-a.

Kako dodaju iz stranke na Facebooku, Plenković je kazao kako je pred HDZ-om nastavak unutarstranačkih izbora na lokalnoj razini pa je pozvao sve stranačke kolegice i kolege da se uključe te da na temeljnoj, područnoj i gradskoj razini odaberu svoja vodstva koja će osnažiti HDZ Zagreb.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije