Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HDZ-A U BBŽ

Plenković: Da je Milanović imenovao svog povjerenika, imao bi sve informacije

screenshot
19.05.2021.
u 18:24

- Posebno mi je drago da je jučer nastupio jedan važan događaj za županiju, a to je da su izabrani izvođači za projekt povezivanja Bjelovara sa Zagrebom brzom cestom - poručio je Plenković iz Bjelovara

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković danas je posjetio i Bjelovarsko-bilogorsku županiju kako bi dao podršku HDZ-ovom kandidatu za župana Marku Marušiću, ponovno izabranom gradonačelniku Bjelovara Dariju Hrebaku te drugim HDZ-ovim kandidatima i partnerima u toj županiji. 

- U ovoj županiji dominira plava boja zajedno s našim partnerima. Siguran sam da će birači u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji dati većinsku podršku našem kandidatu u drugom krugu. Mislim da je javnost imala priliku vidjeti koliko je spreman raditi za svoju županiju i grad. Vodstvo stranke će mu, naravno, pomoći - kazao je Plenković, pa dodao:

- Posebno mi je drago da je jučer nastupio jedan važan događaj za županiju, a to je da su izabrani izvođači za projekt povezivanja Bjelovara sa Zagrebom brzom cestom.

Osvrćući se na koaliciju SDP-a i Domovinskog pokreta, kazao je da takva suradnja "sama po sebi govori da će Marko Marušić biti uvjerljivi pobjednik 30. svibnja". Upitan što kaže na izjavu glavnog tajnika DP-a koji je danas u poslijepodnevnim satima ipak rekao kako su otvoreni pružiti ruku svima, odgovorio je da nije upoznat s tom izjavom.

- Što se toga tiče, za razliku od ovih stranaka koje su pokazale ogromnu nezrelost ne tako davno. Njima je jedini cilj doći na mjesto HDZ-a. Nemaju druge političke misije. Jedan dio birača nažalost to gubi iz vida. To su ljudi koji su u drugom krugu predsjedničkih izbora direktno sugerirali da se ne glasa za Kolindu Grabar Kitarović. Mi smo samo puno zrelija stranka. Poštujemo svakog birača. Nitko ne posjeduje birače i mi tako nešto nećemo nikada učiniti - rekao je Plenković pa podsjetio da je Miroslav Škoro imao krilaticu "s HDZ-om može, s Plenkovićem ne."

Komentirao je i najavljenu koaliciju SDP-a i Mosta u drugom krugu izbora u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

- To je zdravo za njih. Tamo će ih poraziti Nikola Dobroslavić. Bit će u oporbi jedni i drugi, što je opći rezultat SDP-a, osim par džepića - rekao je predsjednik HDZ-a.

Na novinarsko pitanje je li poslao sve potrebne informacije predsjedniku Zoranu Milanoviću vezano uz nabavu borbenih aviona uoči sutrašnje sjednice Vijeća za obranu, kazao je:

- Ja sam čuo da on sve zna o tome. Neki dan je govorio da sve zna. Vidjet ćemo sutra. Vi biste trebali formulirati pitanje bi li imao sve informacije da je imenovao svog povjerenika u tom Povjerenstvu. U tom grmu leži zec.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
19:43 19.05.2021.

Konačno DP + SDP! Vise se ne srame, sada se i javno vode za rukicu!! Zagrljeni!!

IV
ivica.vranjic
18:57 19.05.2021.

Konačno ( $) DP + SDP! Da se ne lažemo!

CR
crna.rupa
18:55 19.05.2021.

Hoće li se brzom cestom smjeti voziti bar 70?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije