Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKUP INE
Povratak na članak

Plenković će se sastati sa sindikatima HEP-a i objasniti im predloženi model

Na novinarsku konstataciju da i u HDZ-u postoje drukčija mišljenja od predloženog modela otkupa Ininih dionica, Plenković je kazao kako je on predložio ono što smatra Vlada.

Komentari 3

BU
Bubalamala
09:37 22.01.2017.

Kad vidim Plenkovića više nemam potrebe ići u crkvu, bolji je čak i od Bozanića

VL
SM
SmellsLikeŠit
11:19 22.01.2017.

U vezi demokracije u HDZu ću samo reći 1član 1glas 1kandidat. A u vezi događaja u saboru: sloboda govora,bez cenzure i bez jednoumlja

VL
TR
TrvtkoKomadina01
12:41 22.01.2017.

zaposlenicima državnih tvrtki treba biti jasno da moraju dijeliti sudbinu svih zaposlenih u Hrvatskoj. ako su neefikasni, neradnici, gubitnici ...zna se što ih slijedi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.