Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitka premijera

Plenković Bozaniću: 'Neka nas Božić potakne ustrajnije graditi uređenu i pravednu Domovinu'

Andrej Plenković i Josip Bozanić
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
24.12.2018.
u 12:23

U ime hrvatske Vlade i svoje osobno od srca želim blagoslovljen i čestit Božić Vama, kao i svim svećenicima, redovnicama, redovnicima i vjernicima Zagrebačke nadbiskupije i čitavog katoličkog puka", naveo je premijer

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković uputio je u ponedjeljak božićnu čestitku kardinalu Josipu Bozaniću, nadbiskupu zagrebačkom, zaželjevši da nas blagdan Isusova rođenja potakne da još ustrajnije gradimo uređenu, pravednu i gospodarski naprednu Domovinu.

"Uzoriti gospodine kardinale, neka nas radosni kršćanski blagdan Isusova rođenja potakne da otvorenih srca još ustrajnije nastavimo izgradnju uređene, pravedne i gospodarski napredne Domovine, kao i blagostanja za svakog hrvatskog čovjeka. U vrijeme Božića posebno smo svjesni važnosti uspostave društva utemeljenog na kršćanskom načelu solidarnosti i brizi za najpotrebitije.

U ime hrvatske Vlade i svoje osobno od srca želim blagoslovljen i čestit Božić Vama, kao i svim svećenicima, redovnicama, redovnicima i vjernicima Zagrebačke nadbiskupije i čitavog katoličkog puka", naveo je premijer Plenković u božićnoj čestitci kardinalu Bozaniću, priopćeno je iz Vladine Službe za odnose s javnošću.

>> Pogledajte božićnu čestitku hrvatskih vojnika iz Afganistana

Komentara 7

LA
like_a_boss
13:30 24.12.2018.

Pročitao sam naslov i otišao na wc. Ništa tako dobro ne isprazni crijeva nego kad anemični dezerter spominje pravdu i poštenje :-)

RP
rpzagreb
14:54 24.12.2018.

Kojeg li besramnog prebacivanja vlastite odgovornosti. Bravo !

Avatar Mi sami
Mi sami
13:27 24.12.2018.

Ateist komentira Božić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije