Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Shrvana obitelj

Plemenita majka: Molim Boga da oprosti Paravinji zlo koje je učinio!

'27.06.11, Kricke - Roditelji Antonie Bilic s nestrpljenjem cekaju vijesti potrage. Milka Bilic.  Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL'
'Dusko Jaramaz/PIXSELL'
27.06.2011.
u 09:17

Učinit ćemo sve da se ovakvo što više ne dogodi nikome 
i nikada, odlučno je poručila Antonijina sestra Ana

Neka ga Bog preokrene, neka mu kaže što je učinio, ako je to učinio. Ali ja još ne vjerujem da je to tako kako su nam rekli. Još sam optimist i bit ću. Još vjerujem da ću je vidjeti, da će sve dobro završiti, kazala je na vratima obiteljske kuće Milka Bilić, majka nestale 17-godišnje djevojke Antonije Bilić.

Najteži trenuci

Unatoč uznemirujućim vijestima koje su u nedjelju navečer pristigle iz Banje Luke, plemenita Antonijina majka kaže:

– Molim Boga da oprosti Draganu Paravinji, čovjeku koji je osumnjičen da je naudio mojoj kćeri.

Unatoč njegovu priznanju kako je počinio teško zlodjelo, majka se ipak nada da postoji mogućnost da ta “beštija”, kako je kazala, ne govori istinu, jer je to već činio i ranije. Nada se da će Antoniju ipak ugledati živu.

– Cijelo smo vrijeme tu. Čekamo da nam nešto kažu. To nam je jedino preostalo – dodao je Milan Bilić, Antonijin otac.

Rijetki seljani koje se u ljetno jutro mogu vidjeti u Kričkama uglavnom šutke gledaju u pravcu obiteljske kuće Bilićevih, u kojoj posljednjih dvadesetak dana Antonijini majka i otac, sestre, brat i prijatelji proživljavaju zasigurno najteže trenutke u životu.

Na mjestu policijske blokade ceste iznad kanjona rijeke Krke kod jezera Brljane bila je i Antonijina sestra Ana.

– Molimo se za Antoniju i vjerujem da se čitava Hrvatska moli za nju. Borit ćemo se da se uhićeni Paravinja što hitnije izruči Hrvatskoj, da ga ispitaju hrvatska policija, hrvatski psiholozi i psihijatri. Jednako tako ćemo se zalagati da se u Hrvatskoj ispita i njegova žena koja je bila sudionik u njegovu bijegu. Tražit ćemo od MUP-a Srbije da hrvatskom MUP-u predoči sve dosjee koje je imao Paravinja. Odgovorno izjavljujem da ćemo se obitelj Bilić i ja boriti do kraja dok ne pronađemo krivca, monstruma koji je ovo učinio Antoniji – u dahu je kazala Ana Bilić.

Još jednom je ponovila kako će od čelnika triju država, Hrvatske, BiH i Srbije, zatražiti sastanak na kojemu će se što prije rasvijetliti slučaj nestale djevojke. Ipak, unatoč vijestima koje govore da je Paravinja priznao ubojstvo njezine sestre, Ana Bilić i njezina obitelj i dalje ne vjeruju da je to tako kako je Paravinja ispričao istražiteljima u BiH.

Zakazao sustav

– Apsolutno ne vjerujemo ništa dok ne dobijemo dokaze crno na bijelo, s potpuno jasnim podacima o tome što se dogodilo. I dalje se nadamo da je živa – kazala je Ana Bilić.

Poručila je i kako smatra da je u slučaju Dragana Paravinje zakazao sustav, zbog čega je on nekažnjeno nanio zlo mnogima na području triju država u kojima se nesmetano kretao i zapošljavao, unatoč činjenici da je osuđeni i traženi silovatelj i zlostavljač.

– Učinit ćemo sve da se ovakvo što ne dogodi nikome i nikada – odlučno je poručila Ana Bilić.

Komentara 25

SV
sveznalica100
10:54 27.06.2011.

Evo šta je majčino srce, ali i prava kršćanska duša.

US
U sridu
13:00 27.06.2011.

Gospodjo moja duboka sucut,razumijem sto je igubiti bliznjega svoga........ja vas molim za oprost sto cu iskoristit vasu bol i vasu tugu da kazem ovom GLUPOM HRVATSKOM NARODU da su ODGOVORNI za vase dijete,odgovorni su sto su instalirali ovu generaciju politicara na vlast,hdz-sdp-hns-cetnike-pravdu cetnika predsjednika i sve ostale izdajnike koji su doveli do ovoga.Jebeni narode dokle ce te birati kretene na vlast?

OB
-obrisani-
00:18 28.06.2011.

milka je velika zena svi znamo kako je danas tesko oprostiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije