Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUČNICI SU 'OUT'

Ovakav način rezerviranja mjesta na plaži sigurno nikada niste vidjeli

21.07.2017.
u 11:04

Neki su gradovi odlučili stati na kraj toj nepoštenoj praksi te su komunalni radnici ujutro uzimali te ručnike.

Ručnici na plaži u rano jutro nisu nepoznat pojam za hrvatske plaže. Njihovi vlasnici nisu ih zaboravili već su ih namjerno ostavili kako bi ujutro imali svoje mjesto na plaži. 

Neki su gradovi odlučili stati na kraj toj nepoštenoj praksi te su komunalni radnici ujutro uzimali te ručnike. Pobunili su se i buntovni građani koji su ostavljene ručnike znali i zapaliti. 

U Brelima očito nisu potegnuli za tom praksom zaplijene ručnika budući da se na njihovim plažama još uvijek ''zauzimaju mjesta''. No vjerujemo kako fotografija na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca prikazuje nezabilježen slučaj. Netko je mjesto na plaži odlučio obilježiti – toaletnim papirom!

Ključne riječi

Komentara 16

LA
Lav47
12:13 21.07.2017.

Nema rezervacija na javnim mjestima .Npr:tramvaj,Cekaonice u bolnici ili kolodvoru pa tako nema i ne smije biti ni na plazama ,za ovo su krivi oni koji ciste plaze ,sve to mora u kontejnere.

BI
Biouskoli91
11:25 21.07.2017.

Definitivno podrzavam ritualno spaljivanje takvih rucnika svako jutro.

PU
puniša
11:34 21.07.2017.

Sve pokupiti i zajedno sa smečem, gumama, plastikom, granjem, starim papirima odnesti duboko u šumu...tako da sljedece godine ako bude pozara, to pozar uništi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije