Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljeto na kontinentu
Povratak na članak

Plaža na Zrinjevcu prava je gradska atrakcija. Ovako se uživa uz 'zagrebačko more'!

Brojni okupljeni odlučili su vruću ljetnu nedjelju iskoristiti na "zagrebačkom moru" gdje su uživali u dobrom štivu, ali i pravom ljetnom odmoru.

Komentari 9

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
14:52 05.07.2015.

Ovo je cirkus.

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
15:10 05.07.2015.

Odvratno. Koje seljanjčevanje, koje tezgarenje, kakav primitivan dernek. Što je sljedeće? Roštiljanje na zelenoj površini usred grada s užim i širim obiteljima? Plastične vrećice i ostaci amblaže razbacani po ledini, pivske gajbe u fontani na hlađenju, a ispijene boce po travi? Zar se mora praviti pašaluk i mahala od centra grada svako ljeto i sve gore iz godine u godinu? Degutantno.

VL
DU
Deleted user
10:22 06.07.2015.

Nezaštićeni pješčanik u centru grada mogao bi vrlo brzo predstavljati opasnost za djecu pa i odrasle.

VL
SK
skladište
09:54 06.07.2015.

Slažem se s komentarom "kontraadmiral-a"! Mi smo odrastali uz natpise: NE GAZI TRAVU i NE GAZI NASADE, a kaj je sad ovo? Kakva plaža na Zrinjevcu? Kako idu zajedno pseća govna i ležaljke i dječje igre? Tko uopće tamo odlazi? Zar Sljeme koje je zaista svakom dostupno iz svih dijelova Zagreba ili Jarun do kojeg od tramvaja dođeš za pet minuta, više nisu dovoljni? Još malo i metnut će ležaljke ispred haustora dužinom Praške i oko zrinjevačkog trga! Otkuda samo takve sulude ideje i još će ispasti da nisam " in", ako se s ovakvim cirkusom ne slažem. Pa neka, svejedno sam protiv toga iako me nitko ništa i ne pita.

VL
DU
Deleted user
10:24 06.07.2015.

sve za koji glasić..

VL
Avatar fijolica
fijolica
13:16 06.07.2015.

Što je sljedeće, nudistička "plaža" usred grada??? I tko naziva fontanu morem??? (ipak, sad mi je jasno zašto se inzistira na gradnji fontana po Zagrebu). Taj nek ide doma i nek tam sebi gradi fontane (ili, kako im tepa, "gradska mora") svojim vlastitim novcem! Ovo je stvarno primitivno.

VL
Avatar velika jabuka
velika jabuka
16:58 05.07.2015.

lajkam.

VL
LA
Lavica7
15:25 05.07.2015.

A sator?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.