Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao bez vozačke

Platio 10.000 kuna jer je vozio sa 2,2 promila alkohola u krvi

Ilustracija
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
31.03.2020.
u 11:01

Državljanina (32) BiH policija je zaustavila dok se Audijem vozio po Crikvenici

Svatko se s kriznom situacijama nosi na svoj način, no 32-godišnjeg državljanina BiH njegov način nošenja sa stresom stajao je 10.000 kuna te zabranom korištenja inozemne vozačke dozvole u Hrvatskoj u trajanju od godinu dana.

Naime, kako je priopćila PU primorsko-goranska, on je tijekom proteklog vikenda, odnosno, konkretnije 27. ožujka oko 19 sati zatečen kako vozi pijan. Policija ga je zaustavila u Crikvenici, te ustanovila da je Audijem BiH tablica upravljao dok je u krvi imao 2,1  promila alkohola u krvi. Priveden je i prekršajno prijavljen te novčano kažnjen.

Komentara 1

BF
bf22
17:12 31.03.2020.

dobra vijest :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije