Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRED BOLNICE

Platila parking, ali svejedno dobila kaznu: 'Ne zanima ih dokaz'

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
09.06.2020.
u 17:05

Parking je platila porukom koju im je priložila, tvrdi Dubrovčanka, ali tvrtka Parking tim odbija stornirati kaznu

Parking je platila, ali kaznu je svejedno dobila, tvrdi Dubrovčanka i to zbog propusta same tvrtke Parking tim koja upravlja parkingom ispred Opće bolnice Dubrovnik.

Parking kartu prvo je pokušala kupiti na aparatu no to nije mogla jer nije bio u funkciji.

- Jučer poslijepodne ubacila sam novce u aparat da bih platila parking međutim novac nije primljen jer nije bilo papira u aparatu - ispričala je za Dubrovački dnevnik dodajući da nitko u bolnicu ne dolazi iz obijesti pa tako ni ona te da je žurila da vidi što joj je s ocem koji je primljen u bolnicu.

Uzela je mobitel i platila parking porukom, a mobitel stavila u torbu, ali dva sata poslije dočekala ju je kazna.

- Pitam čuvara zašto sam dobila kaznu kad sam platila i skupa provjerimo poruku. On navodi da poruka nije prošla i da platim 55 kuna u roku od 24 sata. Kažem mu da mi ne pada na pamet jer sam poruku poslala. Firmu kontaktiram mailom i naravno vraćaju odgovor da oni nisu primili pet kuna i da neće stornirati kaznu bez obzira na to što sam ja priložila sliku poslane poruke - tvrdi prevarena Dubrovčanka ističući da ovom pričom želi upozoriti na praksu koja se događa na parkingu ispred bolnice

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 19

RE
reborn
17:10 09.06.2020.

Zanimljiv model naplate parkiranja: zašto naplatiti samo 5 kn za 1h parkiranja, kada mogu isključiti parkirni automat i isključiti SMS servis pa onda naplaćivati 55kn po satu parkiranja u obliku kazne. Genijalci!

Avatar Majda
Majda
17:21 09.06.2020.

Ništa,ići na sud...

Avatar jocker-3
jocker-3
17:42 09.06.2020.

Mora imati povratnu poruku operatera,njena možda i nije prošla ako nema sredstava na računu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije