Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez mana

Plastični kirurg tvrdi da je stvorio 'savršenu suprugu', evo kako ona izgleda

Anna Craft savršena supruga
Foto: Facebook
1/5
05.10.2017.
u 11:10

Philip i Anna Craft vjenčali su se 1997. godine, a nakon što je ona rodila njihova dva sina, dopustila mu je da radi s njezinim tijelom što želi

Plastična kirurgija sve je popularnija, a plastični kirurg Philip Craft tvrdi kako je on od svoje supruge napravio savršenu ženu.

Philip i Anna vjenčali su se 1997. godine, a nakon što je ona rodila njihova dva sina, dopustila mu je da radi s njezinim tijelom što želi.

On joj je savjetovao da se podvrgne estetskim operacijama, no na to je pristala tek nakon što joj se tijelo promijenio od dvije trudnoće i poroda.

Anna Craft savršena supruga
1/5

No, ona je dosad povećala dojke, imala liposukciju, podigla je stražnjicu, operacijom je oblikovala struk, podvrgnula se botoksu te napunila usne i obraze. Iako to nije dopuštala kada je bila mlađa, sada ide pod nož kad god joj suprug to savjetuje jer tvrdi kako se osjeća puno sretnije zbog svog izgleda.

– Phillip voli uređivati svoje sportske automobile, namještaj, a pogotovo mene. Nakon što sam rodila dvoje djece, odlučila sam mu dopustiti da me uredi – kaže Anna.

Supruga mu je ujedno i hodajuća reklama za njegov posao u plastičnoj kirurgiji u Miamiju.

– Uvijek kažem pacijentima, ako želite znati koliko sam dobar kirurg, samo pogledajte moju suprugu. Anna je jako blizu savršenosti – kaže pak on.

Iako u početku nije niti razmišljala o plastičnim operacijama, nakon što je rodila prvo dijete, počela je mijenjati svoje mišljenje.

– Vidjela sam da moje tijelo više nije isto, a kada sam u njegovoj ordinaciji vidjela žene u 60-ima koje izgledaju bolje od mene, pomislila sam 'zašto ne'. Htjela sam se bolje osjećati – priznala je Anna.

Komentara 6

LA
like_a_boss
11:44 05.10.2017.

konačno sam potvrdio svoje sumlje da na portalima rade osobe koje sa novinarstvom nemaju nikakve veze. Ovo zvati novinarstvom? Prepisivanje sa drugih portala ? Dajte nam opciju da možemo blokirati radove pojedinih "novinara". Žalosno je da se ova djevojka vjerovatno predstavlja kao "novinarka"...

DU
Deleted user
12:41 05.10.2017.

Ako nije napravio estetsku operaciju jezičine još je daleko od savršenstva... A ova Karolina bi trebala na operaciju da joj izvade Google Translate iz glave...

MB
mockin_bird
11:25 05.10.2017.

nije bolest sve što boli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije