Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVRO KUŠČEVIĆ

'Planovi dok sam ja bio općinski načelnik rađeni su transparentno'

Ministri se sastali na 163. sjednici Vlade RH- Lovro Kuščević
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
29.06.2019.
u 19:04

Ministar Lovo Kuščević oglasio se oko optužbi stavljene na teret njegova imena.

U posljednjih nekoliko tjedana uz ime ministra uprave Lovru Kuščevića vežu se brojne afere u vezi njegovih nekretnina i zemljišta.

Kako prenosi portal Vijesti.hr, aktualni ministar oglasio se u Supertu na Braču za vrijeme obilježavanja svečanosti Dana grada Supetra.

- Danas smo ovdje da bi proslavili Dan grada Supetra, koristim priliku čestitati svim građanima i građankama njihov dan i blagdan sv. Petra i Pavla. Što se tiče optužaba koje mi se stavljaju na teret oko raznih malverzacija mislim da je najbolje pročitati jučerašnje izvješće općine Nerežišće u kojem se potvrđuje da su svi prostorni planovi dok sam ja bio općinski načelnik rađeni transparentno upravo u cilju početka razvoja turizma na području općine, pod jednakim uvjetima za sve. Ostanimo danas na temi Dana grada Supetra- komentirao Kuščević, piše Vijesti.hr.

Spomenuto izvješće komentirao je i  načelnik općine Nerežišće, Svemir Obilinović, tvrdeći da nije bilo nikakvih malverzacija kod kupnje zemljišta.

Pupovac: Početkom tjedna zauzet ćemo stav

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac bio je suzdržan u komentarima najavljujući kako će ta stranka početkom tjedna imati sastanak te će zauzeti službeni stav.

"Kakav će to biti stav ja to ne mogu sada reći. Sama činjenica da će se o toj temi razgovarati bi trebala biti dovoljna", poručio je Pupovac Hini.

Koalicijski partneri iz stranke zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića nisu danas odgovarali na pozive i SMS poruke.

Iz Vlade su na sve to tek kratko poručili: "Razgovarat ćemo na redovnom koalicijskom sastanku ovaj ili sljedeći tjedan. Ultimatumi ne dolaze u obzir, u konačnici odluku o svakom ministru u Vladi donosi premijer."

Komentara 23

BB
bruna_bruna
17:44 29.06.2019.

Isto kao i brojanje potpisa za referendume

MM
Marko_Maras
18:12 29.06.2019.

Uzalud sva vika. Ministri prolaze, HDZ ostaje. Čak i da ga Plenković smijeni, opet će narod glasovati za HDZ. Pola milijuna onih kojima država nešto daje i pola milijuna onih koji još misle da bi nas progutao komunistički mrak bez HDZ-a... sasvim dovoljno za izbornu pobjedu.

OP
OpaJoja
17:15 29.06.2019.

Hvaljen Isus i Marija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije