Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozbiljna opasnost

Planiran napad na godišnjicu Republike Srpske?

'Banjaluka 09.01.2012 Milorad Dodik, Boris Tadic, Nebojsa Radmanovic i Patrijarh Irinej na svecanoj akademiji povodom dana RS. foto Dejan Moconja'
'Dejan Moconja/VLM'
10.01.2012.
u 13:58

Nekoliko kilograma plastičnog eksploziva, bombe, snajper i automatska puška pronađeni su u nedjelju oko 16.25 sati na tribinama nasuprot pozornici

Samo dan prije svečane akademije kojom je obilježen dan Republike Srpske i 20. godišnjica osnutka policija je u nedjelju u dvorani Borik u Banjoj Luci pronašla oružje. S obzirom na količinu naoružanja svi sudionici i gosti svečane akademije mogli su biti u ozbiljnoj opasnosti, izvijestila je glasnogovornica MUP-a RS Mirna Šoja.

Nekoliko kilograma plastičnog eksploziva, bombe, snajper i automatska puška pronađeni su u nedjelju oko 16.25 sati na tribinama nasuprot pozornici tijekom pregleda dvorane radi sigurnosti svih uzvanika, donosi RTS.

Glasnogovornica MU-a naglasila je da pripadnici kriminalističke policije u suradnji s tužiteljstvom istražuju slučaj, a do sada je ispitano više osoba te je navela kako je prethodnih dana u organizaciji svečanosti bilo angažirano više od 100 ljudi.

Mediji Republike Srpske podsjećaju da su na proslavi osim srbijanskog predsjednika Borisa Tadića i predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika bili i predsjednik srbijanske vlade Mirko Cvetković, ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić, srpski patrijarh Irinej te gotovo svi visoki dužnosnici u tijelima vlasti Bosne i Hercegovine i RS iz reda bosanskih Srba.

Komentara 62

OB
-obrisani-
14:18 10.01.2012.

Jeb***, ovi počeli kao ASAD, ha, ha, ha

FO
Folirant
22:52 11.01.2012.

U sridu.Pa i ne ostavljas nekakav inteligentan utisak.

BU
Budjo
15:43 10.01.2012.

Lazu to je srpska posla sve lazu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije