Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

Planirali team building na godišnjicu pada Vukovara

Dražen Barišić
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
14.11.2018.
u 09:18

U prvoj poruci koja je poslana članovima ŽO-a spominjalo se samo druženje u Drinovcima (što ne znači da posjet Škabrnji nije bio u planu), dok je u poruci kojom je putovanje otkazano spomenuta i Škabrnja u koju će HDZ-ovci u siječnju...

HDZ Zagrebačke županije organizirao je pa, slučajno ili ne, nakon upita Večernjeg lista otkazao dvodnevno druženje članova Županijskog odbora (ŽO) i predsjednika općinskih i gradskih organizacija 17. i 18. studenog na obiteljskom gospodarstvu Skelin u Drinovcima (Šibensko-kninska županija).

Dio članova ŽO-a bio je zaprepašten da vodstvo HDZ-a Zagrebačke županije druženje u Drinovcima organizira baš na obljetnicu pada Vukovara smatrajući to potpuno neprimjerenim. Kako se Dražen Barišić, predsjednik te županijske organizacije, nije javljao na naše pozive, o odlasku u Drinovce upitali smo Matu Čička, tajnika županijskog HDZ-a.

– Organiziramo odlazak u Škabrnju, što je izglasao Županijski odbor zbog obljetnice stradanja, a o druženju u Drinovcima ne znam ništa. O tome treba pitati predsjednika organizacije Barišića – kratko nam je odgovorio Čičak. Međutim, ubrzo nakon tog razgovora izvori iz županijskog odbora HDZ-a poslali su nam obavijest koju su netom dobili – iz tajništva HDZ-a Zagrebačke županije:

“Nakon provedene ankete vezane uz putovanje u Drinovce i posjet Škabrnji velik broj naših članova planira put u Vukovar u istom terminu pa ćemo planirano putovanje i posjet Škabrnji odgoditi za siječanj.” U prvoj poruci koja je poslana članovima ŽO-a spominjalo se samo druženje u Drinovcima (što ne znači da posjet Škabrnji nije bio u planu), dok je u poruci kojom je putovanje otkazano spomenuta i Škabrnja u koju će HDZ-ovci u siječnju... 


>> Pogledajte što premijer Plenković kaže o marakeškom dokumentu

Ključne riječi

Komentara 17

DU
Deleted user
09:26 14.11.2018.

Hdzejcima je.stalo.do vukovara kao do lanjskog snijega.. oni se klanjaju zlatnom teletu pupavcu

Avatar Retardo
Retardo
09:35 14.11.2018.

Drinovci su bili samo krinka, hadezeovski štakori su u tajnosti trebali putovati na parastos u Bačku Palanku s bratom Pupovcem.

IV
ivica.vranjic
10:39 14.11.2018.

Čitam vas komentatori na smečernjaku. Svima su vam puna usta Vukovara! Dođete se naslikati jednom godišnje ili rjeđe pa mašete tim fotkama po društvenim mrežama. A što ste bili spremni dati za Vukovar tada, a i sada? Vukovaru pomozite na Zrinjevcu. Tamo su problemi Grada na Dunavu i Hrvatske! Okupite se pred tim sudom, tamo protestirajte, tamo se borite za Vukovar, Vukovarce, Hrvatsku, Hrvate!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije