Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONZULTANT

Plan 'B' za spas Agrokora: Evo koga Vlada želi na čelu privremene uprave

ante ramljak
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
04.04.2017.
u 20:10

Radio je i u Quaestusu Borislava Škegre, a početkom rujna 2007. godine preuzima vođenje Quaestus financijskog savjetovanja d.o.o. gdje ostaje do 2012. godine.

Prema neslužbenim informacijama Vlada radi na planu 'B' za spas Agrokora, a Vlada na čelu privremene uprave Agrokora, ukoliko se dođe do primjene lex Agrokora, želi konzultanta Antu Ramljaka, neslužbeno doznaje N1 televizija.

Ramljak je od 1997. do 2007. godine bio predsjednik uprave hrvatske podružnice investicijsko-savjetničke tvrtke CAIB, gdje je bio zadužen za projekte spajanja i preuzimanja u Hrvatskoj, BiH i Sloveniji.

Radio je i u Quaestusu Borislava Škegre, a početkom rujna 2007. godine preuzima vođenje Quaestus financijskog savjetovanja d.o.o. gdje ostaje do 2012. godine. 

Nakon toga kao član upravnog odbora preuzima Sektor energetike u Centru za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija. Bio je i u NO HEP-a gdje ga je postavio Radimir Čačić, piše N1 televizija.

>> Alvarez: Situacija je vrlo teška i ozbiljna, nema nikakvog jamstva da ćemo uspjeti

>> Slučaj Agrokor možda i uvede reda na tržištu

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
22:01 04.04.2017.

U Hrvatskoj sav novac kroz banke i Vladu te kroz medije kontroliraju oni koji Hrvatsku, tu istu Hrvatsku nisu htjeli. U svim strankama ima ovog i onog pricam o pojedincu, e sad kako je moguce da je hdz ljeviji od sdp-a .... pranje mozga i manipulacija od onih koje sam na pocetku imenovao.

DU
Deleted user
00:29 05.04.2017.

Na svu sreću ništa od toga. Sberbank ga neće pustiti u prostorije Agrokora. Neshvatljivo je što si vlada umišlja i kako doživljava biznis i privatno vlasništvo.

MA
macor
21:46 04.04.2017.

Radio za Borislava Skegru i Radimira Cacica? To znaci da i njega Uskok, poskok treba dobro istraziti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije