Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLAS ZA POSAO

Plaća 28.000 kuna, plaćeni prijevoz, 54 dana godišnjeg, 30 dana bolovanja, ali ima uvjet...

Ilustracija
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/2
31.08.2019.
u 13:12

Poslodavac nudi čak i plaćenu povratnu kartu za let, bonuse, premije i druge pogodnosti.

Plaća od 3.800 eura, plaćeni prijevoz od kuće do posla, 54 dana plaćenog godišnjeg odmora, 30 dana plaćenog bolovanja godišnje, 150 posto doplata za prekovremeni rad- zvuči kao dobitna kombinacija. Predobra da bi bila istinita, rekli bi neki, osim što je u ovom slučaju itekako stvarno.

Dok kod nas medicinsko osoblje muku muči da se izbori za povećanje od deset posto, tvrtka Go Global Consulting s.r.o. široke ruke daje oglas za idealan posao u općoj bolnici u Saudijskoj Arabiji s kanadskom akreditacijom pod ministarstvom unutarnjih poslova, izvještava Poslovni dnevnik.  

Traže medicinske sestre i tehničari, a jedini uvjeti su da osoba ima dvije godine iskustva, stručno medicinsko obrazovanje i znanje iz engleskog jezika. Poslodavac nudi čak i plaćenu povratnu kartu za let, bonuse, premije i druge pogodnosti. Prijave se zaprimaju do 10. rujna.

Komentara 14

DR
Drmiha
14:54 31.08.2019.

Pa ako se malo bolje pročita što piše lako se da zaključiti da se radi o prevari. Ako netko plaća 30 dana bolovanja znači da niti vam je radni staž uplaćivan niti socialno osiguranje. Što bi u prevodu značilo da vam je to nešto kao Bruto primanje. A ovo 50 i nešto dana godišnjeg je očito manipulacija jer nigdje ne piše koliko sati radite i kada to koristite. Što bi vjerojatno moglo značiti da svaki slobodan dan vam se računa kao godišnji, jer to se točno i poklapa sa po jednim slobodnim danom u tjednu kroz godinu, kada vas šalju doma i traže nove žrtve.

BB
Bruno_Bear1
16:11 31.08.2019.

Takvi poslovi sve više će nedostajati u svijetu i u Hrvatskoj, zato treba omogućiti masovno studij medicine na kredit, a ne na teret građana. Treba reformirati studij medicine prilagođen ovom vremenu i informatičkoj i tehološkoj situaciji. Naši profesori još uvijes studente guše sa glupostima, biflanjem anatomije, svaku košticu i slično, a sve se to može prema potrebi detaljno naći na internetu.

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
13:40 31.08.2019.

Bruto ili netto plaća? Tko plaća mirovinsko, zdravstveno i ostale poreze?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije