Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teurao uz cestu

Pješak sa 4,66 promila ugrožavao sebe i sigurnost drugih u prometu

pijanstvo
Maja Šantoši/Pixsell
14.06.2011.
u 11:23

Usred bijela dana hodao je uz rub županijske ceste između Cerne i Gradišta

CERNA - Nevjerojatnih 4,66 promila izmjerili su 44-godišnjaku iz Gradišta nakon što je primijećen kako tetura uz rub kolnika na županijskoj cesti između Cerne i Gradišta. Pijani muškarac doveden je u prostorije PP Županja gdje su mu, nakon alkotestiranja, odredili zadržavanje do otrježnjenja.

Kako je pod tolikim utjecajem alkohola jučer oko 13 sati, usred bijela dana, hodao uz rub ceste, slijedi mu prekršajni nalog jer je ugrožavao svoju i sigurnost drugih sudionika u cestovnom prometu, priopćili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Komentara 7

Avatar pandarean_brewmaster
pandarean_brewmaster
11:39 14.06.2011.

Moj idol! Koliko je to vjezbe, samoodricanja i neprospavanih noci da bi se doslo do ovakvih fenomenalnih rezultata! 4,66 i jos hoda!

OB
-obrisani-
11:51 14.06.2011.

Pijance kaj hodaju odmah kažnjavaju, a ove u autima kaj ubijaju pješake puštaju da i dalje voze.

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
14:46 14.06.2011.

Nakon jurnjave policije za pijanim pješakom predlažem ,kaznu zabrane pješaćenja : doživotno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije