Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJEN POLICIJI

Pizza majstor sjekirom usmrtio mačića i planirao ga baciti u krušnu peć

Foto: Borna Filic/PIXSELL//Pixabay
28.08.2019.
u 18:03

Upitala sam ga je li moguće da je to učinio, na što je on bez imalo emocija rekao: "Jesam, ubio sam mačića" - prepričava predsjednica udruge Spas

Pizza majstor iz jedne varaždinske pizzerije sjekirom je usmrtio mačića i htio ga paciti u krušnu peć, objavili su varaždinski portali.

Zbilo se to prošloga tjedna, kad je azil za napuštene životinje udruge Spas zaprimio anonimnu dojavu.

- Prema riječima čovjeka koji je nazvao, tamošnji pizza-majstor sjekirom je raskomadao mačića te ga je zatim želio baciti u krušnu peć. Ipak, kao što nam je rekla osoba koja je prijavila, od toga je odustao i životinju je navodno odvezao do rijeke Drave - rekla je za Varaždinski.hr Gordana Lacko, predsjednica udruge Spas.

Pozvana je policija koja je parkiralištu pronašla lokvu krvi i obavila očevid. Istraga je u tijeku. Predsjednica udruge stupila je u kontakt s pizza majstorom.

- Upitala sam ga je li moguće da je to učinio, na što je on bez imalo emocija rekao: "Jesam, ubio sam mačića". Isto tako rekao je da ima obitelj i da ne želi da događaj dospije u javnost. Rekla sam da je slučaj prijavljen policiji - kazala je Lacko.

 

 

Komentara 8

ME
Mesko
06:25 29.08.2019.

fuj!

DU
Deleted user
18:10 28.08.2019.

Čekam prvi komentar gdje će stajati "šiptar"

KA
kasuv
19:29 28.08.2019.

država sa ludim pojedincima,kako bi se po zagorju riješili viška malih mačaka lp

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije