Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveća hrvatska foto i video agencija

Pixsell slavi: Deset godina snima za vas

Pixsell
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
04.04.2018.
u 16:00

Tijekom proteklih deset godina Pixsellovi fotoreporteri i njihove kolege iz partnerskih agencija zabilježili su 600.000 tema i događaja iz Hrvatske, regije, Europe, svijeta...

Pixsell, najveća hrvatska foto i video agencija, ove godine obilježava deset godina postojanja. Rezultati rada Pixsellovih fotoreportera vidljivi su svaki dan – ne postoji značajniji medij u Hrvatskoj koji svoj sadržaj ne obogaćuje fotografijama i video isječcima koje su proizveli Pixsellovi ljudi. Te fotografije i video materijali mogu se vidjeti svakog dana u, primjerice, najčitanijim novinama poput Večernjeg lista i 24sata, na najposjećenijim hrvatskim internetskim portalima, u informativnim emisijama svih nacionalnih televizijskih kuća. Za ovu agenciju bi se stvarno mogla parafrazirati legendarna propagandna krilatica i pretvoriti je u „Bilo kuda, Pixsell svuda“.

Prvih deset godina njihova rada može se vidjeti i na Pixsellovoj internetskoj stranici www.pixsell.hr. Tamo je pohranjeno ili se preko stranice može doći do više od 10 milijuna fotografija i videa koje su stvorili Pixsellovi fotoreporteri i fotoreporteri agencija partnera. A Pixsell ima 38 agencija partnera širom svijeta i svojim korisnicima nudi i njihov sadržaj. Praktično ne postoji događaj u svijetu čije se fotografije ne nalaze unutar Pixsellova servisa. Tijekom proteklih deset godina Pixsellovi fotoreporteri i njihove kolege iz partnerskih agencija zabilježili su 600.000 tema i događaja iz Hrvatske, regije, Europe, svijeta...

Pixsellova ponuda može zadovoljiti najšire potrebe svih klijenata i agencija je već deset godina neizostavan partner medijskim redakcijama koje su u svakodnevnoj potrazi za aktualnim i kvalitetnim foto i video sadržajem.

Osim snimanja za medijske potrebe, Pixsell već godinama vrlo uspješno surađuje s brojnim organizacijama i tvrtkama te marketinškim i PR agencijama pokrivajući potrebe snimanja evenata, portreta, poslovnih prostora, ali i distribucije odabranog snnimljenog sadržaja prema medijima.

Pixsell brzo i učinkovito prati bilo koju temu ili događaja prema specifičnim potrebama i zahtjevima klijenta poštujući najviše standarde fotografske struke.

Pixsell ide ukorak s tehnološkim dostignućima i suvremenim trendovima na foto i video području. Stoga agencijski fotoreporteri svakoga dana snimaju i posebne video priloge u 360 ili timelapse tehnici.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije